Dragan J. Vučićević osuđen zbog govora mržnje prema NVO

Ostavite komentar


  1. Pa dobro, uzmimo da su ‘Informer’ i Vucicevic u pravu u svojim stavovima. … Zar onda taj ‘rat protiv siptarsko – sorosevih placenika’ ne bi trebalo zapoceti sa onim koji je sorosevog sina primio u predsednickoj palati dva puta ove godine, sve pred kamerama TV Pinka?!

    1. „Informer i VUcicevic u pravu u svojim stavovima“?!?!?! Nemoj ovo ni u sali da izgovoris. Taj covek jeste otelotvorenje mrznje. Voli samo njegovog predsednika, a Informer je samo stampana forma uzasa koje je u stanju da izgovori.

  2. Ovaj D. J. Vučićević je najveći PR nevladinim organizacijama. Da nije njega i njegovog napadanja ko bi znao za ovu inicijativu mladih za ljudska prava?

  3. Na zalost ali je u pravu je zato sto imamo tu „laznu“ mladost koja radi u ime Biserko,Kandic i ostalih koji sebe nazivaju „druga Srbija“ bice sve gore.

  4. Ма што бих ја волео да се негде нађем са овом битангом у четири ока,па да га лепо посаветујем као старији и после тога би Драганче био ко јагњенце на Ђурђевдан.

  5. Da li se zna koju kaznenu meru su izrekli? Ako je neka (blaga) novcana … Informer dobio od lokalnih samouprava u Vojvodini oko 10 miliona iz budzeta. Nece mnogo da ih pogodi takva kazna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.