„Što je više zastava i vatrometa, veća je tragedija srpskog naroda na Kosovu“: Dragomir Anđelković o proslavi Dana državnosti

Ostavite komentar


  1. Pretpostavljam da moj komentar neće biti objavljen,ali moram da izjavim negodovanje zbog sve učestalijeg iznošenja mišljenja dotičnog, a svi vrlo dobro znamo čiji je do skoro bio analitičar!

  2. Svaka čast gospodine Andjelkoviću. Vi uvek imate najoštriju i najtačniju dijagnozu.

  3. 10 godina i vise je ispirao ljudima mozgove na pinku,hepiju i ostalim propagandim masinama. Radio je na gradnji kulta licnosti i jednoumlju. Sad je od jednom protiv nepomenika i vi (sve junajted medija firme) ste ga prigrabili, glavni je opozicionar i glas razuma. Tako ve proci svaki preletac…nema odgovornosti. Ovo je ultimativno licemerje, bravo ‘opozicionari’ ili ‘slobodari’. Neprijatelj mog neprijatelja,nije mi prijatelj! Pozdrav licemeri

  4. Vreme je karnevala,pokladne svečanosti i običaji preuzeti od zapadne braće,pa nakalemljeni na našu istoriju.Putujući cirkus velikog režisera.

  5. Dragomire, sve je tacno sto govorite. Vas otklon od Vucica je za Vas spasonosan i otreznjujuci.

  6. Mnogo je veca tragedija GRADJANA u Srbiji. Kosovo ide ka EU, Srbija ide u jedan veliki gulag.

  7. Ma koga bre vise interesuje to Kosovo+!? Jel to u Albaniji, ili ce biti! Odmorite nas vise od tih praznih i jalovih prica…. 85% Srba nikada nije ni videlo to Kosovo…

  8. Bravo Nik21 samo da dodam :dotični, da ga ne imenujem, kada nije dobio apanažu koju je mislio da zaslužuje je okrenuo ćurak.Tako će opet sutra kada i na ovoj strani ne dobije ništa i kada ga potroše da se premetne na fabrička podešavanja.

  9. Naravno, to je njegovo mišljenje, kako i sam kaže, tj. nije istina, nego mišljenje večnog gubitnika, ljubomorno na tudji uspeh.
    Što ga uopšte,, oglašavate,, čime je zaslužio, $$ vaše nezavisno &$$$ poverenje

  10. Covek je odavno prolupao ali ga niko nije obavestio. Ta mani se covece naroda zna on ko si ti.

  11. Bolje da su te pare prusmerili u neke druge svrhe nego sto izogravaju patriot sirotinje ima 40 koji nemaju za zivot ali oni nisu bitno vazno da su oni patriote da vole drzavu a narod nek umire sto od gladi sto od zime sto od toga sto ne moze da ide kod lekara

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.