Er Srbija uspostavlja letove do Hanovera, Nirnberga i Salcburga 1Foto: Er Srbija

Er Srbija nastavlja sa ekspanzijom svoje mreže, uspostavljanjem direktnih redovnih letova iz Beograda ka dve destinacije u Nemačkoj – Hanoveru od 3. juna i Nirnbergu od 6. juna, kao i letova ka Salcburgu u Austriji od 7. juna.

Uz najavljeno proširenje mreže, srpski nacionalni avio-prevoznik će saobraćati do čak osam destinacija u Nemačkoj – Berlina, Frankfurta, Štutgarta, Diseldorfa, Nirnberga i Hanovera iz Beograda, kao i Frankfurt Hana i Kelna iz Niša, čime ova država postaje tržište sa najvećim brojem destinacija Er Srbije.

„Istorijski gledano, nemačko tržište je uvek bilo od velikog značaja za našu avio-kompaniju. Uspostavljanjem linija ka Hanoveru i Nirnbergu, Er Srbija će dodatno ojačati svoju poziciju u Nemačkoj, povećati prisustvo u toj zemlji i dopuniti postojeću uslugu. S druge strane, uvođenje letova za Salcburg potvrđuje našu posvećenost jačanju vazdušne veze između Srbije i Austrije, koja predstavlja značajno tržište za našu zemlju zbog brojne srpske dijaspore, ali i pruža odlične mogućnosti za odmor i skijanje,“ izjavio je Bojan Aranđelović, viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja u Er Srbiji.

Srpski nacionalni avio-prevoznik će između Beograda i Hanovera saobraćati tri puta nedeljno tokom letnje sezone i dva puta nedeljno po zimskom redu letenja. Uspostavljanjem ove rute, preko Beograda će biti obezbeđene dobre konekcije između Hanovera i drugih gradova u mreži Er Srbije, kao što su Atina, Bukurešt, Dubrovnik, Istanbul, Larnaka, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Solun, Sofija, Split, Tirana i Tivat. Er Srbija je ranije do ovog nemačkog grada letela dva puta nedeljno iz Niša.

Hanover, glavni grad Donje Saksonije, predstavlja univerzitetski, ekonomski, kulturni i festivalski centar istoimenog regiona. Poznat kao grad sajmova i inovacija, uz zanimljivu istoriju i lepu arhitekturu, opravdano nosi status važnog centra biznisa, sajamskih manifestacija i visokog obrazovanja.

Letovi Er Srbije do Nirnberga će se obavljati dva puta nedeljno tokom cele godine. Pokretanjem saobraćaja na ovoj ruti, Er Srbija će omogućiti povoljne konekcije između Nirnberga i drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Aman, Atina, Bukurešt, Dubrovnik, Istanbul, Krasnodar, Larnaka, Moskva, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Solun, Sofija, Split, Tirana i Tivat. Srpska nacionalna avio-kompanija je ranije za Nirnberg letela iz Niša, dva puta nedeljno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari