Evropski sud: Vlada Srbije da dostavi sva dokumente iz slučaja Sofije Todorović

Ostavite komentar


    1. Neka Evropa resi pitanje ljudski prava Na Kosovu A da joj fond za humanitarno pravo pomogne u tome a ne da pravi perfomanse po Beogradu.

  1. Tako je,država Srbija izaziva sve te incidente,pa nek ona i odgovori.

  2. Beli svet i demokratski zapad, samo čekaju mig pa da se obruše na one ,,koji u Srbiji ne poštuju ljudska prava,,.Ova jadna Sofija je igrožene beznednosti i,opasnosti po život.Ekspresno odlučivanje belosvetskih ,,sudova,, jasno dokazuje da se zdušno bore za svoje ljude,naravno kao i list DANAS.Što se tiče te MIRDITA iz Albanije ili već,pa naravno da je sumanuto pustiti ih u Srbiju i Beograd da se igraju,pa jeste li vi ljudi normalni,što niko iz Srbije ne ide tamo da se igra,alo bre dozovite se pameti.Vučiću samo nastavi ti si jedina svetla tačka u ovoj zemlji,satri izdajnike.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.