Februarski atentat na Vučića u predizborne svrhe

Sagovornici Danasa o brojnim spekulacijama u prorežimskim medijima o tome ko je naručio ubistvo predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Treba da pohapsi sve belivukove vojnike, na hiljade navijaca, kao Erdogan, samo tako zadaje udarac mafiji

  2. Izgleda da kad ne moze opozicija da pobedi i opravda novac koji dobija iz stranih centara ,onda pokusavaju da ga likvidiraju.

  3. Vi smatrate da se neko sa tim šali ili da to radi da bi pokupio neke poene na izborima? Grdno se varate! Predsednik, a i cela Srbija je u opasnosti i to treba ozbiljno da shvatimo svi!

  4. Znači i Saša Janković radi za Vučića?! Skoro smo saznali da i pola EU radi za Vučića, a verujem da če neki od ovih stručnjaka uskoro reći da i Kraljica Elzabeta radi za njega. Ako već pričate da ceo svet radi za njega i svima je dobar, zašto se vi bunite?

  5. Sada je na redu ‘napad na sever Kosova’, pa ‘napad na porodicu’, … pa opet ‘atentat…’ i tako ukrug, sve do izbora… posle ćemo malo da odmorimo !!!

  6. Posle epohalnih uspeha mora da dođe do slabljenja ekonomije. Mora za to da bude kriv strani faktor. Neko je pitao Šta ako se desi? Pa, nije ON ni Franc Ferdinand ni Kralj Aleksandar… da bude uzrok za rat. Živeće ovaj narod

  7. Kako bi vi voleli da se to desi.
    Samo ste se zeznuli, i to debelo zeznuli. Toliko mržnje na opozicionoj sceni je prosto neverovatno.

Ostavite komentar


Društvo

Suđenje grupi Veljka Belivuka: Dvojici optuženih ukinut pritvor 10

Suđenje grupi Veljka Belivuka: Dvojici optuženih ukinut pritvor

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje grupi Veljka Belivuka, koja se tereti za sedam ubistava i više drugih krivičnih dela, a današnje ročište obeležilo je preslušavanje, na momente uznemirujućih, glasovnih poruka. Nakon pauze, predsedavajuća sudskog veća Vinka Beraha Nikićević saopštila je da je mera pritvora ukinuta za dvojicu optuženih.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.