Festival uličnih svirača u Novom Sadu menja trase autobusa: U četvrtak od 18 časova zabranjen saobraćaj na Bulevaru Mihajla Pupina 1Foto: JGSP Novi Sad

Režim saobraćaja biće izmenjen ove nedelje zbog Festivala uličnih svirača.

Za potrebe povorke, u četvrtak, 24. avgusta od 18 do 21 čas biće zabranjen saobraćaj na Bulevaru Mihajla Pupina, od Ulice Žarka Zrenjanina do puta za Tvrđavu. Saobraćaj u Petrovaradinu, od Trga vladike Nikolaja do puta za Tvrđavu, biće zabranjen od srede, 23. avgusta u 16 časova do nedelje, 27. avgusta u 16 časova.

Zbog izmene režima saobraćaja za potrebe povorke, 24. avgusta od 18 do 21 čas, menjaju se trase autobuskih linija, i to:

Linije 3 i 3A

Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice ulica Jevrejske i Uspenske, autobusi saobraćaju desno u Jevrejsku ulicu, levo na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, pravo Beogradskim kejom, levo na drumsko-železnički most, dalje Reljkovićevom ulicom i nakon toga redovnim trasama kretanja.

Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi saobraćaju Reljkovićevom ulicom, preko drumsko-železničkog mosta, desno ka ulici Beogradski kej, dalje Kejom žrtava racije, desno u Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu i dalje redovnom trasom.

Linija 6

Smer sa Podbare: Pravo Kejom žrtava racije, desno u Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, levo u ulicu Futoška i dalje redovnom trasom.

Smer sa Adica: Od raskrsnice Futoške ulice i Bulevara oslobođenja, autobusi saobraćaju desno na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije i dalje redovnom trasom kretanja.

Linija 9 i 9A

Smer sa Novog naselja: Od raskrsnice ulica Stražilovske i Maksima Gorkog autobusi saobraćaju desno u ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, pravo ulicom Beogradski kej, levo na drumsko-železnički most, dalje Reljkovićevom ulicom i nakon toga redovnim trasama kretanja.

Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi saobraćaju Reljkovićevom ulicom, preko drumsko-železničkog mosta, desno ka ulici Beogradski kej, dalje ulicom Kej žrtava racije, desno u Maksima Gorkog, levo u Stražilovsku ulicu i dalje redovnom trasom.

Linije 60, 61, 62, 63 i 64

Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice ulica Maksima Gorkog i Stražilovske autobusi saobraćaju pravo ulicom Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, pravo ulicom Beogradski kej, levo na drumsko-železnički most, dalje Reljkovićevom ulicom, i dalje redovnim trasama kretanja.

Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi saobraćaju Reljkovićevom ulicom, preko drumsko-železničkog mosta, desno ka Beogradskom keju, dalje Kejom žrtava racije, desno u Maksima Gorkog i dalje redovnom trasom.

Linija 69

Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice ulica Maksima Gorkog i Stražilovske autobusi saobraćaju pravo ulicom Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, pravo Beogradskim kejom, levo na drumsko-železnički most, dalje Reljkovićevom ulicom, desno u Preradovićevu, levo u Dunavske divizuje i dalje redovnom trasom kretanja.

Smer iz Sremske Kamenice: Od ulice Dunavskih divizija autobusi saobraćaju desno u Preradovićevu, levo u Reljkovićevu ulicu, preko drumsko-železničkog mosta, desno ka Beogradskom keju, dalje Kejom žrtava racije, desno u Maksima Gorkog i dalje redovnom trasom.

Zbog izmene režima saobraćaja od 23. avgusta od 16 časova do 27. avgusta u 16 časova privremeno se menjaju trase autobuskih linija, i to:

Linije 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63 i 64

Smer iz Novog Sada: Od Bulevara Mihajla Pupina preko Varadinskog mosta, desno ispod mosta prema drumsko-železničkom mostu Kejom skojevaca, dalje Reljkovićevom ulicom do Preradovićeve i dalje redovnim trasama kretanja.

Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi saobraćaju Reljkovićevom ulicom, dalje na Kej skojevaca, levo u ulicu Prote Mihaldžića, desno na Varadinski most i dalje redovnom trasom.

Linija 69

Smer iz Novog Sada: Od Bulevara Mihajla Pupina preko Varadinskog mosta, desno Kameničkim putem i dalje redovnom trasoma kretanja.

Smer iz Sremske Kamenice: Od raskrsnice ulica Kamenički put i Dunavskih divizija autobusi saobraćaju pravo Kameničkim putem, levo na Kej skojevaca, desno u ulicu Prote Mihaldžića, desno na Varadinski most i dalje redovnom trasom.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari