Fondacija Alek Kavčić: Ministarstvo prosvete na tenderu odbilo udžbenike s najnižim cenama

Ostavite komentar


  1. Kavčić slaže čim zine. Proveravajte malo pre nego što objavite njegova smatranja.

  2. Нормално, јер ту нема нас, њих или кога већ?

  3. Натице, коментаришете редовног професора са америчког универзитета а не са факултета СНС из Сремске каменице, па према томе, мало поштовања.

  4. Zakon o javnim nabavkama NIGDE ne navodi najnizu cenu kao jedini kriterijum!!!
    Ne daj Boze da je to jedino merilo!
    Pogotovo ne za udzbenike

  5. Žalosno je ako se traži najjeftiniji udžbenik. Normalno je da udžbenik poseduje kvalitet i pokriva sve zahteve savremene nastave.Verovatno je zato i odbijen.

  6. Veoma jasno je po kom kriterijumu se Ministarstvo vodilo,a to je izbor izdavača po školama.A ako se udžbenici Kavcic fondacije već reklamiraju da su besplatni,šta onda ima Ministarstvo da ih nabavlja ?

  7. Svi udžbenici koji su učestvovali na tenderu odobreni su za upotrebu od strane Ministarstva prosvete, što znači da ispunjavaju određene standarde.
    Ovde bi trebalo cena da bude glavni kriterijum jer se radi o državnom novcu.

  8. Sta pricate ljudi, pojma nemate!!!! Mislite da su udzbenici odbijeni jer ne ispunjavaju uslove? Naravno, glavni uslov ne bi mogao da se ispuni = koliko ce neko da se uradi! Sram da bude vlast, nek nam neko objasni zasto je grad Beograd kupio hiljade, hiljade tableta za djake koji se ne koriste??? Jedan zavod, jedan komplet, iste za sve djake u celoj Srbiji!!! Zasto nije tako?

  9. Ovom narodu definitivno nema spasa.Ovde u Srbiji su prosečni i ispod prosečnih isplivali i oličeni u liku i delu Aleksandra Vučića mesle kako misli njihov predsednik.A on misli da ko nije sa njim on je protiv njega pa je tako mišljenje i o Dr prof Kavčiću.Divim se prof Kavćiću i njegovoj nemogućoj borbi da se pomogne obrazovanju ove zemlje.

  10. Kavčić baš smara bezobrazlukom, spinovanjima, obmanama i ostalim čime se koristi da bi njegovi udžbenici bili prihvaćeni. Najpre se zeznuo što je kupio izdanja Nove Škole, jer su loša, a sad će svoju frustraciju da leči maltretiranjem nacije svojom kuknjavom. Ministarstvo ne bira udžbenike, samo kupuje izabrane. Ne može da kupi knjige po ceni nego po onome što koristi ostatak odeljenja. Tako da je tender za tačno određene naslove. Bolje bi mu bilo da uloži novac i napravi udžbenike nego da nas maltretira za svoih 57% ničega koje je kupio od Nove škole.

Ostavite komentar


Društvo

Dačić: MUP je pouzdan partner Interpola 8

Dačić: MUP je pouzdan partner Interpola

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa generalnim sekretarom Interpola Jirgenom Štokom, koji je predočio da je Srbija u ovoj međunarodnoj policijskoj organizaciji prepoznata kao lider u saradnji i dobar primer po svim elementima rada Interpola, saopšteno je resornog ministarstva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.