FoNet: Nećemo više postavljati pitanja elektronskom poštom, nije u novinarskom, ni u javnom interesu

Ostavite komentar


  1. Ma bravo!!? Svaka vama cast! Nadam se da ce i ostale novinske kuce i agencije poci vasim stopama. Pozdrav i postovanje za novinare od integriteta.

  2. pa to i jeste cilj ovog nazadnog zla, da niko nista ne pita, da bi prikazali nase Zlatno doba

  3. Pa ne morate,vrlo važno! Mnoga pitanja su besmislena,ponavljaju se,politizuje se epidemija…Ima i pametnih novinara ali za vecinu imam loše mišljenje kao i za njihove redakcije. Sada se vidi ko koliko vredi!

    1. Onda idi na Informer i uživaj u onome što pišu pametni novinari, ovde samo gubiš vreme!

    1. – poput onih o zaraženoj deci sa posebnim potrebama, i o zaraženim roditeljima dece sa posebnim potrebama…

  4. Fala Bogu da ste se setili neki mogu da se svrckaju inficirani mozda i dele respiratore bas sa sve objasnjenjem o IFU a neki ni da postave pitanja gospodinu i gospodji Struki. Inace danima vec pokusavam da provalim ko je taj ili ta famozna Struka i nikako mi ne ide. U Svedskoj se recimo zna glavni epidemiolog i oni nikad nisu imali restrikciju i izlaze iz krize prakticno neosteceni kod nas famozi Struka nas ubi sa karantinom a bolesnih i mrtvih ko pleve i jos nam kazu da je sve po d kontrolom…e struka struka nece dobro biti ko god da si.

  5. Sve ce to nadoknaditi Goca Uzelac, Vucicevic, Mirin Zeljko, Barbara dodatnim trudom citajuci, pardon, forvardovanjem duplo vise dobijenih pitanja

  6. Hvala bogu da se neko setio. To je trebalo prvi dan da urade, a ne da se ponižavaju i šalju pitanja mailom. Istovremeno žaleći se na nešto u čemu učestvuju. Neka im ide RTS, Informer i Pink, to su njihovi mediji, to i onako nisu konferencije za štampu već stranačke konvencije. I „struka“ je savila kičmu zarad apanaže, možda i nekog budućeg miniszarskog mesta, ko zna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.