Formira se Savet za pokretanje tužbe protiv NATO-a

Ostavite komentar


  1. Oš tužiš tatka što ti Mamu. Iliti št si skakao u Moravu kad neznaš da roniš. Najjednostavnije, trbali ste „Peru odmah da prijavite Policiji“.

  2. Koliko se samo ljudi upire da nas na ovom forumu ubedi kako je svaka tužba pčrotiv NATO-a ili država koje su nas bombardovale, besmislena?! Neki, verovatno oni „potkovaniji“, ne znanjem već, nekim školskim diplomama, tvrde da je bombardovanje osiromašenim uranijumom bezazlenije od onih naših, već čuvenih,plastičnih kesa koje lebde po granama drveća, njivama i vodotokovima. Navode mnoge uzročnike kao okidače za ovo opako oboljenje ali, medju tim okidačima NIKAKO, ALI, NIKAKO, se ne sme i ne može uvrstiti osiromašeni uranijum. Uprkos svom „siromaštvu“ kao da je u Srbiji pomoću njega vršeno oplemenjivanje stanovništva i životne srediune?! Paradoksalno je, ali sam siguran, da bi mnogi od ovih komentatora, najradije prihvatili tužbu u kojoj bi na optuženičku klupu bili izvedeni neki Srbi, posebno oni koje oni ne podnose, iz političkih ili ideoloških razlika?! Njih bi odmah na drakonske kazne jer znaju da su „krivi“. Po istom sistemu, kao što je krivac „pronadjen“ i u slučaju bombardovanja RTS-a?! O čemu se radi? O „stokholmskom sindromu“ ili o nečem ozbiljnijem?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.