Glas Zaječara: Pasoš Bugarske od 400 do 3.000 evra

Ostavite komentar


  1. Po Vojvodini mašu sa slovačkim,madjarskim,hrvatski su uzeli svi koji su mogli ovako ili onako,istočna Srbija već ima državljanstva Švajcarske,Nemačke,Švedske,Francuske,pomoravlje uzima Bugarske,mogu misliti kad Crna Gora dobije ćagu.Vlastela ima diplomatska dokumenta ,ono što ostane ako ostane biće orginali.Šta ostade od jednog naroda?

  2. S obzirom da Mi je profesija putujuća to uopšte nije puno jedino što su ti oglasi 99% postavljeni od strane prevaranata. Npr Ja sam potrošio 76 dana u schengenu jos 05.11.2018. a mogu samo 90 do 05.01.2019.Dokle god je viza i ograničenja biće i trgovine.Pre je bilo lakše da Mađar npr kada se neko vraća udari mu pečat na raniji datum i sve to sredi u kompjuteru.sada kada su ih npr na Horgošu-Roszke dva puta pred TV kamerama pohapsili po celu smenu to ide teže.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.