Gnjatović: Pun imunitet posle dve doze Sinofarm vakcine nastupa posle oko mesec dana

Ostavite komentar


  1. Do pre neki dan su govorili da treba 20 dana posle Astra Zeneke . Takođe, u bolnicama leže pacijenti koji su kinesku primili 20ak dana pre dolaska sa simptomima . Cak i nekoliko nedelja nakon Fajzera. Prema tome, nemaju pojma. Ono sto je večiti problem je nepoverenje prema sistemu. Zasluženo. Umesto da rade analize pa da kazu pravo stanje stvari za sve ( oboleli, vaocinisani, antitela,umrli…), svako ko progovori nesto sto nije na liniji je neprijatelj drzave, to jest, predsednika.

    1. Da li Vi licno poznajete nekoga ko je ,tri nedelje nakon druge doze Sinofarm vakcine, zavrsio u bolnici,ili i ovde svako prica svoju pricu?

        1. Ja poznajem čovek je dobio koronu od sina 36 dana posle 2 doze,, sinofarm vakcine svi imaju užasne simptome u kući a on ništa, 1 dan blaga temperatura 37,inace ima 60 godina, srčani bolesnik, gojazna, ostali ukućani su u top formi ali sa obostrani upalama pluca

      1. Ja sam pozitivan 2 nedelje posle Sinofarm revakcine blaži simptomi 2 ture po 3 antibiotika .CRP sa 15 pao za 8 dana na 3 . I to je to …Sve je prošlo ok.

      1. To je dobro. Ja posle 30 dana od druge doze imam negativan rezultat 0.53 a referentna vrednost je veće od 1.

      2. Uradio Test Na antitela mesec i po dana posle primanja druge doze kineske Sinopharm vakcine.
        Vrednost testa je 2.66
        Interesuje me u kojoj vrednosti je moj imunitet?

  2. Da li neko može da kaže istinu o svakoj vakcinu. Koja i kada daje imunitet,ne da se priča svaki dan različito. Ne može svako da se pojavljuje i priča svoju priču.

  3. 16 dana posle.revakcinacije kineskom vakcinom sam se zarazio…mogu i da dokumentijem

    1. Imunitet se postiže tek mesec dana posle revakcinacije, kod sinofarma.

    2. 11 dana nakon Sinofarm revakcine antitela 43 (INEP) , a sada 6 nedelja nakon revakcine 24 ( donja granica za pizitivan rezultat je 20 ) A kazu da je tada maksimalna koncentracija antitela i da je uporediva s onima koji su imali covid 19 , a oni obicno imaju rezultat 70 – 80 .

    3. Primila sam drugu dozu kineske vakcine Sinofarm 12.02 2021 Proverila antitela 1 04 2021. Nema antitela Sta dalje?Unapred hvala

  4. Trebao si da se cuvaj jos dve nedelje….a sigurno si imao blagu il srednju klinicku sliku…

  5. revakcinisan sam , kineskom vakcinom, 19.02. da bi mi i pored izrazito strogih mera zaštite koje sam preduzimao, 12.03. dijgnostikovan Covid 19. Sada ležim u krevetu. Toliko

  6. Moj kum je danas dobio pozitivan test, 4 nedelje nakon druge vakcine( kineske)!!?

  7. nisam čuo ni jednog lekara da je rekao posle druge doze vakcine ne možete da se zarazite. Jasno je naglašeno da dve doze vakcine u najvećoj meri sprečavaju smrtni ishod a takođe značajno olakšavaju kliničku sliku nakon zaražavanja. Dakle, da se zarazite možete, treba i dalje da nosite maske i sve ostalo, a vakcina vam dođe kao zlatna rezerva ako ipak zakačite virus.

    1. Evo ja sam vodila svog Oca da radi antitela 42 dan nakon revakcine Sinofarm. On nema antitela uopste i tek sad ne znam sta da radim. Oko mene je bar dvasesetak ljudi vakcinisano istom u razmaku od 7 dana, niko od nas nikakve simptome nije imao i za sad se svi drzimo, al ostali jos nisu uradili kontrolu antitela.

  8. Sam danas čula informaciju, zasigurno pouzdana jer se radi o porodičnim prijatelji a. Petoro ih je u kući i svi su zaraženi. Od toga, troje-starijih ukućana je pre mesec dana revakcinisano Sinofarmom i nisu radili antitela. Njih troje imaju simtome prehlade, na nogama si i potpuno su ok. Dvoje-mladih nevakcinisani, eno ih u lokalnoj bolnici na kiseoniku.

  9. 5 meseci posle revakcine sinofarm rezultat mog testa na antitela je 88,o Kakav je to rezultat?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.