Gostiljac: Izjava Vučića neprikladna i uvredljiva za advokaturu

Ostavite komentar


  1. Па због народа нисте сигурно гласали, тако да је Вучић у праву.

  2. E,pa sad,ako će smjernice u radu advokatske komore odredjivati lice bez dana prakse u primjeni prava,onda u redu, pomirite se s tim,to ste vi(ili niste) ili molim lepo, vladavina prava na sunce,kom obojci,kom opanci.

  3. Da se ne lažemo, Vučić je totalno u pravu da su advokati štrajkovali zbog sebe. Ne volim da generalizujem, a i znam da i u advokaturi ima pametniih i poštenih ljudi. Ipak, 90% advokata koje poznajem su mutivode, prevaranti, a pored toga glupi. Uzimaju ogroman novac nepismenim ljudima, tj. 50-100 evra za neke ugovore. A kada vidm određene ugovore, mislim da se nisu ni potrudili, nego skinuli templejt sa neta. Čim hoćeš da im uvedeš porez, oni bi da štrajkuju, a uzimaju ogroman novac. Ne razumem zašto su u povlašćenom položaju u odnosu na ostale.

  4. Ja sam advokat i naravno da sam uvredjena izjavom Predsednika, ali takodje mislim da bi komora morala da se pozabavi onim advokatima, malobrojnom grupom, koji narušavaju i ugled advokature i nas, koji u najvećem mogućem procentu pošteno radimo svoj posao i ne koristimo političke i sve druge nedozvoljene ili bar mutne načine da dodjemo u poziciju da zastupamo hiljade gradjana u ovakvim i sličnim parnicama, koje tim advokatima donose višemilionsku zaradu.
    Ja, inače, nemam ni jedan jedini predmet protiv banaka,iako sam vie decenija u advokaturi, uživam priličan ugled, mnogo veći od onih koji imaju hiljade ovih predmeta i imam kancelariju u centru Beograda.

Ostavite komentar


Društvo

Preminuo novinar Bojan Tončić 10

Preminuo novinar Bojan Tončić

"Otišao je u svet daleko od masovnih grobnica, ratnih zločina, nepravde i laži o kojima je dugo, uporno, hrabro i briljantno pisao", objavio je portal Autonomija.info, povodom smrti novinara Bojana Tončića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.