Grad Subotica raspisao konkurs za sufinansiranje obuke pčelara 1Foto: Pixabay/PollyDot

Grad Subotica raspisao je konkurs za sufinansiranje obuke poljoprivrednih proizvođača u oblasti pčelarstva na teritoriji grada u 2023. godini.

Pravo učešća na konkursu imaju registrovana udruženja pčelara, najmanje dve godine do dana objavljivanja konkursa, iz oblasti poljoprivrede na teritoriji Grada Subotice.

Ukupan iznos sredstava namenjen za podršku udruženjima pčelara iznosi milion dinara i to za stručno osposobljavanje i aktivnosti sticanja veština i pokazne aktivnosti u 2023. godini, a maksimalni iznos sredstava koji se dodeljuje po jednoj prijavi je do 200.000 dinara.

Prijavu sa potrebnom dokumentacijom zainteresovana udruženja pčelara treba da dostave u zatvorenoj koverti poštom na adresu Grad Subotica, Komisija za sprovođenje konkursa za sufinansiranje programa udruženja u oblasti poljoprivrede, Trg slobode 1, 24.000 Subotica ili lično u pisarnicu Gradske uprave, svakog radnog dana od 7.30 do 14.30 časova, s naznakom: „Konkurs za sufinansiranje obuke poljoprivrednih proizvođača u oblasti pčelarstva na teritoriji Grada Subotice u 2023. godini“.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa na zvaničnoj internet stranici Grada Subotice, u odeljku „Konkursi i oglasi“.

Sve dodatne informacije zainteresovana udruženja pčelara mogu dobiti pozivom na broj telefona 024/626-871.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari