Gradska kuća: Rekonstrukcija više novosadskih ulica treba da počne već ovog meseca 1Tanurdžićeva palata - Foto: Arsenije Mandić/Danas

Radovi na rekonstrukciji većeg broja ulica u Novom Sadu počeće tokom ovog meseca, a u predstojećem periodu izvodiće se intenzivno, u zavisnosti od vremenskih uslova, saopštio je kabinet gradonačelnika Novog Sada.

Kako su istakli iz kabineta, prioritet u popravci kolovoza dat je bulevarima i saobraćajnicama bulevarskog tipa, s obzirom na veliku frekvenciju saobraćaja na tim putnim pravcima.

U okviru najavljenih radova, očekuje se popravka kolovoza u delovima Bulevara Mihajla Pupina, Bulevara Jaše Tomića, Bulevara Jovana Dučića, kao i na Beogradsko keju.

Pored ovih i drugih ulica u gradu, planirana je rekonstrukcija i saobraćajnica u Veterniku i Sremskoj Kamenici, u cilju „uspostavljanja jednakih komunalnih standarda na kompletnoj teritoriji Novog Sada“.

Iz Gradsek kuće dodaju da će se tokom radova voditi računa o tome da se obezbedi protočnost saobraćaja u svim ulicama u tokom realizacije intervencije, u skladu sa tehničkim mogućnostima.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari