Grupa nasilnika noćas pretukla porodicu ispred stambene zgrade u Vranju 1Više tužilaštvo u Vranju.Foto:V.R./Danas

Četvoročlana porodica napadnuta je u noći između ponedeljka i utorka, u ulici Proleterskih brigada u Vranju.

Kako je Danasu potvrđeno iz Osnovnog javnog tužilaštva (OJT), oko dva sata iza ponoći ćerka je prijavila da je grupa od sedam osoba napala njenu porodicu na ulazu u zgradu u ulici Proleterskih brigada.

„Patrola Policijske uprave Vranje izašla je na lice mesta, gde je zatekla oštećene V. M. i njegovu suprugu V. J. sa decom, koji su rekli da su išli ulicom, a, kada su stigli ispred zgrade u kojoj žive, nepoznato lice im se obratilo rečima: „Šta me, bre, gledaš?“. Sa njim su bila još dva lica koja su oštećene V. M. i njegovog sina počeli da udaraju pesnicma po telu i glavi. Potom su ih oborili na zemlju i počeli da šutiraju nogama u predelu glave. Majka V. J. je skočila na sina kako bi ga zaštitila od daljih udaraca, a tada su iz vozila izašla još četiri lica koja su, takođe, udarala i šutirala oštećene“, saopštilo je OJT iz Vranja.

Nakon pregleda u Zdravstvenom centru (ZC) Vranje, konstatovano je da su otac i sin zadobili teške telesne povrede.

„Konstatovane su teške telesne povrede u vidu preloma nosa, kao i druge povrede po glavi i telu, a oštećeni otac i sin zadržani su na dalje lečenje u ZC Vranje“, navodi se u saopštenju OJT.

Napadači K. M. (19), M. T. (19) i D. N. (19), svi iz Vranja, prepoznati su i određeno im je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje na izvršenje krivičnih dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari