I Kristijan Golubović na onlajn času

Kakve su sve probleme imali nastavnici tokom nastave na daljinu

Ostavite komentar


  1. Pitanje nastave na daljinu je veoma kompleksno. Australija decenijama usavrsava ovaj pristup, pocev od casova preko radio stanica, pa nadalje. Ne moze to preko noci da se uvcede.
    Improvizacije i dovijanja koja su bila pocetkom korone su, mozemo reci, herojski pokusaji nastavnika i obrazovnog sistema da se izbore sa situacijom. I za svaku pohvalu. Ali nije se mrdnulo od toga i to ne valja.

  2. Кад се ради о наставницима, има још једна ствар: док су се већина наставника убијала од посла додатно отежаног сналажењем с техником и технологијом, један број наставника је био ослобођен (физичко, нпр., и тзв. мање значајни предмети) било каквог рада! А иста плата за све.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.