Igor Mirović: Dramatične vesti o šteti u Bačkoj Palanci, u Veterniku i Futogu nema struje (VIDEO) 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ/MO)

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović objavio je na svom Instagram profilu snimak kako putuje ka Bačkoj Palanci odakle, kako je naveo, stižu dramatične vesti o šteti nastaloj u večerašnjoj oluji.

„Nadam se da nema žrtava. Delovi Novog Sada kroz koje prolazim su opet bili pod strašnim naletom orkana i u Veterniku i Futogu nema struje, napisao je Mirović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Mirović (@igor.mirovic)

Veći deo Vojvodine večeras je pogođen pljuskovima, jakom grmljavinom i olujnim vetrom, drugi put u samo nekoliko dana.

Na području celog Novog Sada nema vode jer je gradska fabrika vode u kvaru.

Pod naletom oluje i jakog vetra u tom gradu se ranije večeras srušio kran na jednu od zgrada, a zasad nema informacija o tome da li je neko povređen.

Osim krana koji se srušio na zgradu, vetru nije odolelo ni stablo koprivića, zaštićeni spomenik prirode, sudeći po fotografijama objavljenim na društvenim mrežama.

Na Beogradskom keju, preko puta Doma vojske, u Novom Sadu drvo je palo na trafiku. Na teren su izašli vatrogasci i sproveli akciju spasavanja radnice koja je bila unutra. Zarobljena žena je izvučena i predata ekipama Hitne medicinske pomoći, pišu beogradski mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari