Ni kriv ni dužan Saša Ilić uvučen je u sukob između uprave Partizana i jednog od najboljih igrača srpskog šampiona u poslednje dve i po sezone Almamija da Silve Moreire.

 Čuveni kapiten kluba iz Humske i navijačima najomiljeniji fudbaler „parnog valjka“ ne zna da li je koordinator za sportska pitanja u UO Albert Nađ u pravu kada tvrdi da se Portugalac plaši njegovog imena i veštine, pa zato pravi „famu“ oko svog statusa u ekipi, ali tvrdi da na terenu ima mesta i za organizatora igre poreklom iz Gvineje Bisao, čija je eventualna prodaja maltene digla na ustanak „grobare“.

– Još jednom ću ponoviti ono što sam toliko puta do sada rekao – Moreira i ja možemo da igramo zajedno. Almamija ne doživljavam kao suparnika, niti kao konkurenciju. Mo je jedan sjajan igrač, vredno trenira i trudi se na pripremama. Nismo se poznavali od ranije, ali čim ga vidite kako radi jasno vam je koliko je kvalitetan. On je svakako jedan od najzaslužnijih za poslednje dve duple krune, pa se nadam da će prelomiti i ostati u Partizanu. Tako ćemo biti bliži odbrani trofeja – zamenik kapitena poziva zaraćene strane na spuštanje lopte i pružanje ruke pomirenja.

Za dobro, radikalnim kadrovskim rezovima u ovom zimskom prelaznom roku dobro uzdrmanog, kluba i ekipe, koja će danas odigrati test meč s japanskom Hirošimom.

Diara i Fejsa ostaju

Nema više sumnji u ostanak Lamine Diare i Ljubomira Fejse. Upravni odbor kluba na jučerašnjoj sednici odbio je ponudu turskog Gacijantepa za špica iz Senegala (nezvanično 1.700.000 evra) i italijanske Rome za zadnjeg veznog mlade selekcije Srbije (oko pet miliona evra), pa će obojica najmanje do leta igrati za crno-bele.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari