Imao sam nameru da se vratim u Srbiju, ali trenutno ne razmišljam o tome

Naši ljudi u svetu: Goran Prijić, otišao u Englesku gde radi kao vulkanizer u Korbiju

Ostavite komentar


  1. Jos jedan koji je otisao na Zapad da ‘napravi cifru’?!
    Pitbula mu cuvaju roditelji u vikendici. Tetovaze je poneo sa sobom.
    Koliko sam vas samo video na Zapadu, …

    1. Bravo?! Jos jedan srpski „japi“ kome praziluk viri sa onog mesta i, koji je otisao da na brzaka namlati neku lovu i pokaze svojima u selu kako je mnogo uspeo a oni da mu zavide. Kada bi znali, mnogi od ovih koji mu se unapred dive na „sreci i bogatstvu“ samo bi se nasmejali. Tuga je to golema. Da nisam ziveo i gledao sudbine ovih „srecnika“ mozda bih im i ja zavideo. Kako bese ona nasa poslovica, „Konac delo krasi“.

  2. Ja više ni u naučnoj fantaziji na tvom mestu nebi računao na Srbiju.Verovatno i pasoš bi zapalio.Nikad Srbija nije bila niti će biti normalna zemlja.Industrije nema.Gomila dlitetanata u stranim investicijama.Eto u APTIV i Lear tkzv vučićevim fabrikama od poslovodstva do pprtira ne sposobni diletanti,lažovi bez trunke ljudskosti.Obećali njihovoj stoci da će minimalac primati i ove godine od 28.000 dinara.A ovce da samo vidite van radnog vremena bulje u androide,nigde ljudskog osmeha,govora.

  3. Goran nije spadao u sirotinju kao i većina koja danas napušta Srbiju. Kad takvi krenu da beže to onda zaista znači „zbogom žohari“. Žalost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.