Infektolog: Virus se preselio među osobe srednje i mlađe dobi, treća doza neophodna

Prof. dr Tomislav Preveden, predsednik Udruženja infektologa Srbije, govori za Danas o uticaju vakcinacije na hospitalizaciju obolelih od kovida

Ostavite komentar


  1. …ću da primim al zamalo…vakcina je blam a ja glupan što sam je primio

  2. …kaze brakolomac i svaler sa infektivne koji je poznat sto prvo gleda pacijentu u ruke sta donosi pa nakon toga ovisi daljnji tretman istog… gde ih samo nadju, toga imate u dzepu za kesicu kafe 3u1

  3. Izraelci i englezi uradili sve i nista se nije oromenilo a da je vakcina uspesna pokazuje da upravo one ljude znam vakcinisane a zaradili koronu

  4. Mislim da ovi lekari, virusolozi i sl. nisu baš sve rasčistili sa virusom ili virusima..isti preživljava visoke temperature, razmnožava se, menja sojeve ili već šta, napada stare, pa onda srednje doba, pa sad samo mlađe…napraviše i neke vakcine na brzinu, menjaju taktiku borbe svakih 7 dana…maltretiranje se nastavlja.

  5. Virus se nije preselio među mlađu populaciju, jer je tamo bio i ranije, a ostao je i među starijom populacijom, iako je ista vakcinisanija. Virus „napada“ i vakcinisane i zbog toga je glupo forsirati vakcinaciju populacije koja nije naročito pogođena ovim virusom.
    Ali, navikli smo to da čitamo u režimskim medijima (ne mislim na medije aktuelnog režima u Srbiji). Srećom pa imamo i drugih izvora.

  6. Super, sve osobe koje je zahvatio virus ne treba da prime vakcinu, zato što je prirodni imunitet neuporedivi bolji od onog koji nudi tzv. vakcina – neprovereno sredstvo sa privremenom dozvolom.

  7. molim novinara da napravi spisak od toalet papira i pranja ruku do treće doze vakcine što sve govore stručnjaci i doktori to ne govorim ja sa srednjom školom to su svjetski priznati ljudi govorili

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 10

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.