Informer je dobro plaćeni trbuhozborac vlasti

Prorežimski tabloid izneo niz uvreda i kleveta na račun Danasa, N1 i Nove.rs zbog pisanja da je Vučiću zabranjeno da govori na Amfilohijevoj sahrani

Ostavite komentar


  1. Kso dto ste i Vi placeni trbuhozborac Sonje Biserko i pete kolone u Srbiji,nista niste bolji od Informera i Vucica.

    1. Ovim komentarom si sve rekao o sebi…siroti bote Dejane.

  2. Razume se nasta je Jugoslav mislio ali postoji jezicki oksimoron. Dakle Vlada Srbije je trbuhozborac a Informer ima ulogu lutke (ginjole ) u rukama trbuhozborca. Tada bi definicija bila jezicki i tehnicki tacna.

  3. Šampioni ste u bsvljenju glupostima? Zašto je bitno da li je govorio ili ne. I šta god da je rečeno tražili bi suprotni. Sramno.

  4. Mera primitivizma j,prostakluka i bahatosti je Dragan J.Vucicevic.
    Ni stida ni srama ,ni nebo mu nije granica .
    Sramota je spominjati mu i ime,a TEK BITI U NJEGOVOM DRUSTVU.

  5. Neverovatno je da ljudi koji u Srbiji ne nose maske, to rade na sahrani sveca, i da se nakon toga naš Irinej testira, a vladika Joanikije razboli…jedna fotka govori više od hiljadu reči

  6. G’dine Veselinovicu, ja informer ( malo slovo), uzimam bas iz higijenskih razloga. Rizik od malignog kancera rektuma je veliki, ali neka. Ti sto sam bar jedan informer sprecio da zatruje okolinu, isplati se.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.