Insajder: Beograd na vodi preuzima hotel Bristol, vojni stanari ne znaju gde će

Ostavite komentar


  1. Od kako su tu porodice vojnih penzionera sigurno su do sada vec mogli a se snadju gde ce i kako ce, emnista sigurno nisup revise placali tako da su dobro ustedeli.

    1. Nemoj lupati na prazan stomak. Ne radi se o stanarima Bristola, nego o otimačini koja se nije desila od upada šeste ličke na Dedinje. Te zgrade mu nije tata zidao, a sada ih poklanja lažnim arapima, koji su u zemlju propali.

  2. Od kako su tu porodice vojnih penzionera sigurno su do sada već mogli da se snađu gde će i kako će, em ništa sigurno nisu previše plaćali tako da su dobro uštedeli.

    1. Vidi, isti komentar kao i Andjelijin. Da niste sestre-bliznakinje?

  3. hahahah pa botovi su krenuli sad da copy paste-uju, cak ni jednu rec ne izmene!

  4. E pa vojsko, ako vam smrt Omera Mehica nije bila dovoljna da shvatite, evo vam jos jedan razlog… pa glasajte opet za Vucica.

  5. Valjda hotel ima i prave vlasnike kojima je oduzet 1944!
    Ciji je plac? Pre nacionalizacije!
    Zasto bi se JNA-komunisticki oficiri baskarili i dalje na otetoj imovini?
    O cemu govori ovaj tekst- o tome da treba da ronim suze za partizanskim penzionerima, a ne pominju se pravi vlasnici koji su hotel izgradili! I njih su ubili?

  6. Zgradu je izgradio i ostavio veliki čovjek Luka Ćelović koji je bio skoro nepismen,ali je svojom oporukom svu svoju imovinu ostavio Beogradskom
    Univerzitetu da vodi brigu o toj imovini i upravlja na način da se pomažu talentirani i malo imućni studenti.
    Zakonski to država ne može nikom da poklanja i mislim da se Beogradski Univerzitet odnosi prema ovoj osavštini ne domaćinski jer kada bi se odnosio domaćinski ovakve stvari se ne bi dešavale a ime Luke Ćelovića i njegovo djelo bi se trebalo više uvažavati i izučavati!

  7. Batalite vise te teorije zavere…radi se na hotelu verovatno zbog starosti gradjevine i omogućavanja podnošenja vibracija iz okoline…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.