"Intervju na mreži" sa Igorom Jurićem: O slučajevima nasilja, Vulinu i Gašiću, političaru pedofilu, Amber Alertu i "pedofilskom lobiju" 1foto: Siniša Obrenić

Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu odgovarao je na pitanja gledalaca i novinara Vojina Radovanovića, u drugom izdanju nove sezone emisije „Intervju na mreži“.

Osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ iz koje se razvio Centar govorio je o aktuelnim slučajevima nasilja – ocu kineske nacionalnosti koji je fizički zlostavljao svoju ćerku na teniskom terenu Crvene Zvezde, kao i slučaju majke iz Grocke koja je takođe fizički zlostavljala trogodišnju ćerku, a sa kojima se javnost upoznali objavljivanjem video snimaka na društvenim mrežama.

Takođe, reči je bilo i o slučaju „političara pedofila“ koji je sam Jurić pokrenuo, kao i navodima Marinike Tepić, potpredsednice Stranka slobode i pravde, o Draganu Markoviću Palmi, predsedniku Jedinstvene Srbije, kojeg je optuživala za navodno podvođenje maloletnica. Govora je bilo i o sistemu Amber Aler, odnosu sa bivšim ministrima policije Nebojšom Stefanovićem i Aleksandrom Vulinom, kao i o očekivanjima od novog ministra Bratislava Gašića i njegovoj izjavi da „voli novinarke koje lako kleknu“.

Jurić je i objasnio svoju raniju izjavu da u Srbiji postoji „pedofilski lobi“, ali i rekao šta građanima treba da urade da bi prijavili nasilje i kako da se jave njegovom Centru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari