Javni servis uređuju lični sukobi, pakost i sujeta

Reditelj i glumac Čedomir Petrović o razlozima zbog kojih se njegova serija "Neki čudni ljudi" ni posle 14 godina ne emituje na RTS-u

Ostavite komentar


  1. Verovatno nije ušao u priču sa spoljnom produkcijom ,i ona u deobu para a upravom rts, koji bi zbog toga prvo i odobrila takav rad..Sve u zloupotrebu RTSa i time i rada poštenih radnika RTSa,,Sve je jasno..

  2. Verujem da je sve ovo istina. Takodje Gorki plodovi Sinise DSS ovca serija samo jednom je emitovana za vreme žutih kao i Moj rodjak od autora scenarija naprednjaka 2008 tu negde. Pa tu seriju necemo vise gledati, mislim ….

    1. Rođaka su upravo ove nedelje ponovo počeli da repriziraju u udarnom terminu na Prvom programu, a i Gorke plodove su barem 20 puta reprizirali tokom prošle dekade, mahom u jutarnjem terminu.

  3. Sta je tu nejasno Pa RTS je snimio Savski Anfiteatar novinar RTS a Simonovic i jos ga ne pustaju jer je radnja ista kao i kod rusenja Sava male Knjaz Milos naredio da se Romi isele na Palilulu Nisu se iselili posle jedne godine nailno polupali i porusili i iselili Mislim da je jasno zasto se ne prikazuje na RTS.

  4. Siguran sam da je Tijanic bio u pravu. Sumnjam iskreno da od ovog coveka moze proisteci bilo sta sto vredi.

    1. Apsolutno ste u pravu. Sin popularnog oca, koji smatra da se popularnost nasledjuje. Podseca na promasenog umetnika, koji krivicu za svoj neuspeh vidi svuda i u svakome osim, u sebi.

  5. Greška u naslovu
    Jadni servis je pravilni naziv te prostitucije

  6. Чкаљине филмове су људи гледали јер нису имали других опција. Ако господин Петровић мисли да му серија вреди може да је откупи од РТСа и прикаже рецимо на Пинку.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.