Jelena Karleuša: Podnela sam krivične prijave protiv novinara i urednika Danasa, Nove S i N1

Ostavite komentar


  1. Nudim 100e ko zna neki stih ili pesmu
    Većina me pita:Ko nju sluša?Radikali obično stipendiraju samofinansirajuće studente jer ovi sa budzeta idu na demonstracije protiv nasilja baš zbog gu*** bez mozga.

  2. E zato svakog petka i subote na ulice!
    A od septembra jos masovnije. Kupali smo se,suncali,putovali….
    Svi na protest!

  3. Ovom ludilu mora doći kraj. Kako neko možeda glasa za ans? Ja to ne mogu da razumem…

  4. Koja si bre ti?Sta predstavljas?Cega si merilo?Ovakvima bi trebao biti zabranjen bilo koji mediji.Nekada je vazilo,cega se pametan stid,lud se ponosi.A sada,stida nema.To je problem.

  5. Kod nas se, nažalost, ne pomažu materijalno osobe koji svojom umetnošću, sposobnostima, znanjem, kreativnošću… postižu uspehe i nemerljiv doprinos ovom društvu. Traći se novac na bezvredne „umetnike“, koji samo čine štetu i urušavaju istinske vrednosti.

  6. И, ништа о томе је ли и колико добила од Телекома ……!? А ни од вас никакав доказ за пласирану тврдњеу, све „наводно“, прича се“ и сл………

  7. Je li raspisan tender pa je tvoj projekat pobedio ili je neka komisija iz Ministarstva kulture odobrila da se finansira taj grandiozan i za zemlju važan projekat. To me zanima.. kako ćeš proći ulicom posle svega?

  8. Jao zemljo Srbijo nepismena bezobrazna i drska sramota za Srbiju j9s da je fimamsira telekom ajte narode pa cije su to pare nase pare za jednu da me kazem sta srm vas sve bilo

  9. Poceo je Palma sa “tri ‘iljade za gospodju” a evo stiglo je do milku i po za “ gospodju umenicu”….

  10. Rasle tikve na bunjistu, ej
    rasle tikve na bunjistu
    more, bre, more, bre
    ´ajd odatle, bre.

  11. Treba svako u srbiji da podnese protiv tvoje muzike, mnogo bolno za slusanje, kresti ko svraka, mora gola da peva dabi neko slusao.

  12. Od novog serijala “ Zvjezde Granda“, evo je opet u žiriju.
    Tu su joj rogove slomiki, a vratili kad je promijenila ploču.
    Sramno.

  13. Nije mi jasno . Dobro ne podrzavate Vucica ali zar je moguce da podrzavate ove sto su do skora bili na vlasti . Prodali su sve sto su mogli svaku firmu . U mom gradu je hiljade ljudi otalo bez posla . Te firme sto su prodali od njih ni jedna cigla nije ostala . Pa ko normalan moze da glasa da oni ponovo dodju na vlast.

  14. Karlitaaaaa!!!? Prvo posao ondak tužba,ne zaboravi Šabački vašar-Mala Gospojina 21.09.2023.“La Diva Shoder Event“

  15. Izdavača albuma i izvođača tužiti zbog šunda i nanošenja duševnog bola narodu maltretirajući ga kroz medije sa delikventnom osobom koja nezna ni da peva, a nije ni obrazovana .

  16. Ako ćemo raspravu da li je JK išta zaslužila po vama muzički nepismenima sve je to pitanje a da li po vama 90% pevaljki u ovoj Srbiji zaslužuju da ih dižete u nebesa već decenijama a niti imaju sluha ,glasi i ni M od muzičkog vaspitanja neznanju šta je muzička lestvica muzičke starlete iz seoskih vašara i najgorih kafana da ih ne nabrajam ima ih vojska takvih a vi ih plaćate bakšišima SMS porukama a one stvarno neplaćaju porez a bogate se na Vaš račun a vi ste svi sve siromašniji .O tome treba razmišljati gde ste vi doveli Srbiju samo u vezi vaše muzičke nekulture i neznanja.

  17. @rusofil
    A zašto po nepisanom pravilu kada neko sebe vidi kao rusofila mora da brani bezvredne pojave?
    Ako si već rusofil, ustani protiv omalovažanja inteligencije, istine… U ime onih Rusa koji su ostavili svetu nešto dobro, a ne u ime etikecije i folklora.

  18. A…da se nazovi gospođa prvo nauči pristojnosti i pevanju????? Pozdrav iz Vojvodine

  19. Tako Jelena, traži milionske odštete naravno u evrima za ovakvu uvredu , jer niko nema pravo nikoga da vređa na ovakav način .

  20. Jednu stvar morate da znate. Ni jedna velika isplata ne može se obaviti da je ne aminuje Svevišnji. Dakle, reč je o aranžmanu za podizanje rejtinga i popularizaciji pomenutog.

  21. gde mogu da podnesem krivičnu prijavu protiv „umetnice“ zbog pretrpljene duševne boli tokom gledanja snimka nastupa gorepomenute, snimka koji je pojavio na društvenim mrežama?

  22. Ona neka vrati pare, a Dzoni Dep i Lima srpsko drzavljanstvo. Kakvim su oni to zaslugama dobili drzavljanstvo?

  23. Zbog tvojih 1.5 miliona evra moj sin invalid ima manju tuđu negu i pomoć.
    Možda je tebi potrebnije nego invalidima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.