Fudbaleri Crvene zvezde nisu blistali u meču protiv Borca, ali su uspeli da nastave uspešan rezultatski niz i sa nova tri boda održe (ne)nadoknadivi minus za večitim rivalom. Prvi put ovog proleća u startnoj postavi našao se i Miloš Dimitrijević, a tokom svih 90 minuta pokazao je da trener Robert Prosinečki može bez oklevanja da mu poveća minutažu u nastavku šampionata s obzirom da je u prethodnih pet mečeva „upisao“ samo 40 minuta.


– Zadovoljan sam svojom igrom, iako sam svestan da još nisam uhvatio željeni ritam. Prvenstvo je dugo, nadam se da ću biti sve bolji i bolji. Svestan sam da protiv Borca nismo igrali sjajno, ali smo i pored toga nastavili pobedničku seriju. Verovali smo u sebe i pobedu jer smo konstantno pritiskali protivnika tako da nema razloga da budemo nezadovoljni – istakao je Dimitrijević koji je dva slobodna dana koja su crveno-beli dobili od Prosinečkog proveo pored reke uživajući u svom velikom hobiju – pecanju.

Druženje sa prvotimcima

Navijači Crvene zvezde imaće priliku da se danas od 12.00 druže sa prvotimcima svog omiljenog kluba u Red Star Shop-u koji se nalazi na zapadnoj tribini Marakane. Tom prilikom moći će da se slikaju i uzmu autogram od svog ili svojih omiljenih igrača, a dresovi svih prisutnih fudbalera biće duplo jeftiniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari