Kako je MTS došao do ugovora korisnika SBB-a?

Poverenik: Građani da traže odgovore od Telekoma

Ostavite komentar


    1. Gospodine povereniče,pošto nećete da radite svoj posao ustupiti ga nekom drugom,ko hoće da radi! Ima i u Srbiji „Stanivukovića“!

  1. Nazoveš MTS, pitaš ih imaju li oni tvoje podatke, obrađuju li ih, u koju ih svrhu koriste, koji su i kako su do njih došli, a oni ti odgovore, naravno – „jok“. Nisu ludi da priznaju krađu tuđih baza podataka. I, šta onda, o premudri Povereniče za zaštitu podataka o ličnosti? Uzmem transparent i demonstriram pred najbližom poslovnicom MTS-a?

    1. Pa za ovo ne moraš da budeš mnogo pametan, postoje dve kompanije koje drže monopol il si SBB ili MTS ….. nažalost! Ja sam pre izvesnog vremena prešao kod MTS-a i imam pet meseci za 1.dinar ,za mene je to ušteda od 18.000din…. malo li je? Najviše volim sebe a za SBB i MTS baš me briga, posle isteka ovog ugovora opet ću preći kod drugog operatera koji mi da najbolje uslove. Cena je gotovo identična ali nisam siguran da me baš oni preterano vole ali zato ja znam šta je najbolje za mene.Ja sam samo jedan prosečan Srbin i nisam siguran da sam nekom toliko bitan da bi došao do mojih podataka, uostalom nemam šta da krijem i nisam javna ličnost!

  2. kad se samo setim da sam još pre 7-8 godina poslednji put imao sa Telekomom posla, raskinuo ugovor koji je istekao i odlučio da sa njima neću više imati posla.

  3. Ma boli me uvo dali imaju moje podatke ili ne,i kako su do njih došli,ja SBB ne menjam jer je najevtiniji i najbolji i godinama ne menjaju cene.A ovi državni malo malo pa poskupljenje,a inflacije nema.

    1. Kako ne menjaju kad svake gidine konstantno poskupljiu ja sam ih ixmedju ostalog i zbig toga napustio. A operaterka kad sam joj to rekao mi je odgovorila pa to je samo par stotina dinara ( mojih ). I da je to samo uskladjivanje cena.

  4. Sta, kako su dosli do podataka? Pa vi samo mislite da SLUZBA nista ne radi, radi itekako….

    1. Čuj poverenika,mi sami da tražimo objašnjenje! Pa gospodine povereniče,ustupi svoje mesto nekome ko hoće da radi! Ima i u Srbiji „Stanivukovića“!

  5. Zašto bi ukrali podatke kada se uvek nađe neko ko za skromnu svotu novca može da nabavi podatke korisnika. Logično je pomisliti da ima nezadovoljnih radnika SBB-a zbog zarade, pozicije, šefa, neispunjenih obećanja, nerealnih očekivanja…

  6. Čuj poverenika,mi sami da tražimo objašnjenje! Pa gospodine povereniče,ustupi svoje mesto nekome ko hoće da radi! Ima i u Srbiji „Stanivukovića“!

  7. Ovo nije poverenik za zaštitu podataka o ličnosti nego poverenik Vucica i SNS bagre i njihovih marifetluka.
    Posto dotični nezna šta treba da radi nek podnese ostavku na funkciju.

  8. Zakon o zaštiti podataka o ličnosti se ne odnosi na privatne preduzetnike čiji su podaci objavljeni javno na sajtu APR bez bilo kakve zaštite i čija zloupotreba kao takva nije krivično delo po trentnim zakonima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.