Kako pomoći autističnoj deci u Zrenjaninu?

Ostavite komentar


  1. Oni pomažu deci Tribinama? Koji „humanitarci“, koji nemaju takvu decu, nego prosipaju neku pamet, sve neke teorije, zasnovane na pretpostavkama! Još za svaku Tribinu dobijaju i honorar!
    Dajte i sagradite im neki objekat, kao Dom Učenika Angelina Kojić, gde će provoditi vreme. dok su im roditelji na poslu! Ako nema za užinu i ručak para, dajte neka donira Skupštinska Kuhinja od 30 Tone samo mesa, gde je tu riba, pečurke, i ostale đakonije?
    Dovedite u red pojaću vodu u Zrenjaninu? Gde su sad LSV,LDP i ostali omiljeni opozicionari? Zar vas nije Sramota, na čelu sa svima iz SNS i njihove koalicije???
    Ta deca siu izuzetno inteligentna, a bacili ih u mentalno poremećenu kategoriju!
    Pogledajte Film Rejmen sa Dastinom Hofmanom i Tom Kruzom,kad je autističan pamtio ceo telefonski imenik, i štagod je video! Takođe i Film sa Brus Vilisom, kad je dečak provalio šifru Nacionalne bezbednosti USA, listajući nekičasopis!
    Toj deci treba razumevanje i nikako bilo koja „Forsaža“! Niko nije kriv, što je rođen kao žensko-muško, ili po bilo kojim drugim nametnutim im daljim normama shvatanja! Recite uostalom, šta je normalno, a šta nenormalno?

  2. @Zamisli…. kao bi ti to drugačije Formulisao? Neko voli pečenje, tračeve, Tribine, da se pokaže Empatija, ili štiklice, bundice i frizurice, tako i muškarci, što kod kuće nemogu, da se tu, kao ubace! Ngledao sam sve svakakvih fela takvih virtuoznih nazovi tribina, a recite nam za 30 dana, šta će preduzeti i staviti na uvid rezultate te tribine???
    Toj kategoriji Tribinaša treba podrška, i eksponiranjeneverovatnog naroda, kojise najeo parizera i marmelade. Ko zna, koliko ih će dočekati 2017?Kad je planiranno ozvaranje EXPO i Vidikovca? Možda će da nam kaže, kad bude presekao? Šta da preseče, neodlučnost je gubitak svakoe bitke i svakog rata. On se sprdači sa nama: Perice, ako budeš dobar moždaćeš dobiti sladoled, a kad ja to budem procenio na osnovu tvog ponašanja!
    Ludilo!
    Ima li u Vojsci i Policiji Psihijatara?
    Vi ste na mnogo manjem umnom i energetskom nivou od tih autentičnih osoba! Niste svesni na kojem ste energetskom nivou, na nivou funkcionisanja vašeg mozga, na ji ste toliko ponosni!Sad, kad bi bili izbori, iponudili bi Vam se Blanko(nezaokruženi nosioci liste), da imate autističnu decu, za koga bi glasali? Za svoju decu(nije na listi) ili za nekog koji obećava! Ja ću Vam obećati, da ćete sutra, ne u 2017(dali ćete dočekati), za svoje pare kupiti ilinapraviti doručak!
    Shvatate?

  3. šta ste to Vašom tribinom pomogli toj deci???? Šarlatani, a dnevnice za predavanje,kolika Vam je isplaćena? Smradovi!!!!

  4. u Subotici, Novom sadu, Kraljevu, Kragujevcu, Čačku, Vršcu, Pančevu, itd, da držite takve tribine? Šta vi prodajom neke Ezoterije pomažete toj deci i njihovim porodicama??? Jel vi to prizivate Đavola u svoju kuću za tuđe pare, da Vam naplati dolazak???

  5. Sram vas bilo!Tu tribinu smo organizobali MI roditelji dece sa autizmom i niko nam to nije platio!Organizovali smo je da bi pomogli nama samima,da dodjemo do nekih odgovora i niko od gradjana time nije ostecen!

  6. Kako Vas nije sramota da kritikujete ljude a nemate pojima šta dobro čine? Tim bezobraznim komentarina zaslužujete da vas neko sretne negde.

Ostavite komentar


Društvo

REM prikriva kršenje zakona provladinih propagandista: Skoro pet meseci regulator ne objavljuje izborni monitoring Pinka, Hepija, Prve i B92 10

REM prikriva kršenje zakona provladinih propagandista: Skoro pet meseci regulator ne objavljuje izborni monitoring Pinka, Hepija, Prve i B92

Uveliko se približavaju novi lokalni izbori, u Beogradu i ponovljeni, a Regulatorno telo za elektronske medije (REM), zaduženo da prati da li televizije, one na nacionalnim frekvencijama ali i kablu, daju jednak prostor različitim kandidatima i listama u predizbornoj kampanji, još nije objavilo ceo izveštaj monitoringa iz decembra 2023. godine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.