Kancelarija episkopa bačkog Irineja odgovorila na napade u „soroševskim medijima“

Vladika spada u rizičnu grupu i u propisanoj je izolaciji

Ostavite komentar


  1. Soroševci gledajte svoje katoličke fratre, a naše popove ostavite nama.

  2. Zanimljivo. Ako neko nema masku i rukavice (koje je nemoguce kupiti) ugrozava druge. Ako sto vernika kusa iz iste kasicice, onda je sve ok?

  3. Dakle, nisam ni vernik, ni Soroševac, ni političar, pojma nemam o čemu se ovde radi, ali ovo saopštenje je stvarno tužno – dno dna, baš kao i ova današnja politička Srbija – najprizemnije uvrede, denuncijacije, pretnje… Ne trebaju ovde nikakvi mrzitelji, ovakvi branitelji ovakve crkve je najviše vređaju i unižavaju.

  4. kakav pogan i nehrišćanski rečnik za jedno svešteno lice

  5. Ne znam, nisam pametan… Ali meni ova izjava u ime SPC deluje nekako puna mržnje, prezira, zlobe, osvetoljubivosti. Koliko su to hrišćanske vrline ili pak grehovi?

  6. Ovaj Irinej i sve vladike oko njega su sramota za crkvu.Patrijarh Pavle se prevrce u grobu od ovih politicki angazovanih popova

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.