Kandić: Gradonačelnik Beograda najpoznatiji po okupljanju osuđenih ratnih zločinaca i zaštićenih od krivične odgovornosti 1foto FoNet Milica Vučković

Nataša Kandić, osnivačica Fonda za humanitarno pravo, napisla je na svom Tviter nalogu da je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić “najpoznatiji po okupljanju osuđenih ratnih zločinaca i zaštićenih od krivične odgovornosti”.

Kandić je prokomentarisala jučerašnji antifašistički skup koji je održan u Zagreb na Trgu žrtava fašizma povodom Dana antifašističke borbe.

Na tom skupu gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević poručio je kako se „nova gradska vlast ponosi antifašističkom borbom, a to bi trebao i cijeli hrvatski narod“.

“Antifašistički tulum na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu organizovao gradonačelnik Tomislav Tomašević. Bili Budimir Lončar, Stjepan Mesić, Ivo Josipović,Rajko Grlić… A gradonačelnik Beograda najpoznatiji po okupljanju osuđenih ratnih zločinaca i zaštićenih od krivične odgovornosti”, napisala je Kandić na Tviteru.

O izboru Šapića za gradonačelnika Beograda pisali su hrvatski mediji, navodeći da je  četnik, divlji graditelj, plagijator.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari