Kisić Tepavčević: U najvećem delu zemlje nema novoinficiranih

Ostavite komentar


  1. Videcemo sta ce ova partijka da izjavi posle izbora? Eksploziju zarazenih i to sve zbog bolesne ambicije jednog coveka kome nije prioritet zdravlje naroda!

    1. Ma da nije izbora još bi bilo vadredno stanje ovkp svr može, sami da se dođe do cilja, a cilj je u ovom slučaju apsolutna vlast, i sve što podrazumrva pod tom frazom.

  2. U manjem delu zemlje, kao sto su veliki gradovi i gde zivi najveci procenat stanovnistva je ogroman broj zarazenih i siri se neverovatnom brzinom i sa nesagledivim posledicama

  3. Aha… „Tako će se nastaviti i u narednom periodu“… Najverovatnije će taj „naredni period“ trajati do 21. juna. Ranije su bile presudne „dve naredne sedmice“ a sad je presudna sledeća sedmica, jel’te gospođo doktorka – a, kako stvari stoje, buduća gospođo ministarka?

  4. Ova priča k’o pokvarena ploča sve do izbora. A posle? Nije ni bitno. Čuvajte se virusa, budite odgovorni i 21. juna obavezno ostanite kod kuće. Sačuvajte zdravlje i obraz.

  5. Moja Generacijo 80+ sedite kuci jer nece vam ni 100 dobivenih Eura pomoci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.