Kišjuhas: Takve figure terale decu u rat pod krinkom patriotizma

Bivši glavni urednik Večernjih novosti napao na Tviteru kolumnistu Danasa

Ostavite komentar


    1. Zašto teška srca? Jel’ to fraza koju koristite kada glumite da imate svoje mišljenje ili su Vam rekli da tako napišete?
      Jadna Srbijo, opet si brzopotezno zaboravila šta su ovi neljudi radili devedesetih godina dok su vršljali pod skutima S. Miloševića, sada su se povampirili, gori nego ikad, polako otvaraju sve karte.

    1. dmitrovic prosipa pamet u srbiji! i salzem se da ne zasluzuje da se spominie!
      Cuo sam da je negde rekao da bi trebalo ono sto je ratom izgubljeno treba ratom i vratiti, misleci na kim, pa neka stavi pusku na rame i nek ide… nas neka ostavi da mislimo svojom galavom da podizemo svoje porodice u miru i gledamo realno situaciju!

    1. Da li će biti? Da li se kaže raskrinkati ili razmaskirati? Mislim da su izrazi ravnopravni ali je „Vaš“ više u upotrebi. Podrška Kišjuhasu a Vama pozdrav.

  1. I da nije bilo ovog Dmitrovićevog tvita, pamtimo ga kao Miloševićevog jurišnika kad je o informisanju reč. Dakle, vraćaju se Miloševićeve ideološko – informativne perjanice.

  2. Profesionalni Srbi su pobedili. Ovde je jedino nacionalizam večan. Sve se dovodi u pitanje, to ne.
    Žao mi je sto meni Kišjuhas nije profesor bio. Rado ga čitam. Dmitrovića nikada
    Ja sam Srbin, ali zaista ne znam sta ću sa tom činjenicom

  3. Za takve likove treba ustanoviti nagradu “ Dusan Cukic“ (najstariji se verovatno secaju tv dnevnika).

  4. Kad pametniji popuštaju onda sve bude kako budale hoće.
    Aleksej Kišjuhas Ne popušta.

  5. Ne znam zašto se otvoreno ne kaže, na sceni je nacizam, vladajući vole optuživati druge za fašizam, a njihovi itomišljenici, koji ga svakodnevno praktikuju, se nikada ne pominju.
    Po njima, svi bi trebalo da obožavamo vođu i da svaki dan po najmaje deset puta ponavljamo, da smo Srbi, najstariji i najpametniji narod na svetu.

  6. Da li ovaj Jugosloven zna kako se Tito obracunavao sa izdajnicima, kvislinzima i stranim placenicima ? Da li ovaj strucnjak zna da je poslednji stih hime Hej Sloveni: „Proklet bio izdajica svoje domovine.“ ?

  7. Jel vi to preko novina odgovarate na tvit? Pa u čemu je razlika između vas i Kurira i Informera onda?

  8. Dmitrovic i njegovo misljenje mi nisu irelevantni i vrednosni.Suvise su zagadjeni i napredni..Licni stav o profesoru Kisjuhasu,a usled redovnih citanja subotnjih kolumni doticnog, je da obradjujuci teme po licnom nahodjenju se pretvara univerzalnog „majstora“ za sve i svasta ,plasirajuci gomilu podataka internetske obavestenosti,bez fundamentalnog znanja iz oblasti koje nisu sociologija a u koje se upusta strastveno gonjen kompleksom univerzalnog „mudraca“ Zivot me je naucio da ne verujem majstorima za sve i svasta,jer o svemu znaju po nesto a nista do kraja.Vise bih mu verovao ako bi svoje stavove ogranicio na poglede kroz prizmu sociologije,gde je dokazano kompetentan.Predavanja neka drzi studentima ,a u kolumni neka iznosi licne stavove i osvrte na sadsnjost i dogadjaje vredne komentara.Danas ipak citaju , obrazovani i strucni,slobodni intelektualni profili ljudi(ne gradjani i konzumenti povrsnosti) stoga im vikipediski podaci iz istorije,medicine,fizike i ostalih nauka,osim sociologije ,ne trebaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.