Kokan Mladenović: Srbija više nije republika već feudalni posed

Ostavite komentar


  1. Tačno,svaka reč je,nažalost tačna.Andrej je npr. u Subotici,skoro sve veće firme oteo:Voj.put,Bos,i ko zna šta sve

  2. I to feudalni posed iz ranog perioda, kad seljak-kmet nije imao ama bas nikakvih prava osim onih koje ima i svaka druga zivotinja – da voli svog gospodara i zadovoljno mase repicem.

    1. E to, samo što niko neće milom da prestane sam da akumulira. Tome služe imuniteti političara, da se bave kriminalom legalno.

  3. Nas problem je da sve stranke koje su drzale vlast idenzicno se ponasaju. Pomaka nema jer nikome ne pada na pamet da drzavne institucije i de fakto odvoji od izvrsne vlasti. Kako je moguce i koliko to platu ima hedan sudija, dokzor a da vozi Audi Q5. A voze, jer su poslusni korupcionasi. Sa druge strane sa minimalcem bukvalno ne mozes 10 dana da sastavis

  4. Feud vlastima napreduje, a kmetovi, penzioneri, radnici i građani padaju sve niže i niže. Prošle cele godine je povećavao penzije, čak i no ikada veća, kad ono mućak, samo je ozakonio najsiromašnijim penzionerima povećanje od 5%. Sada je ΛV počeo da laže, na vreme, od početka ove godine, u vezi stim Danilo Kiš je rekao: „Kada se jedna laž ponavlja dugo, narod počinje da veruje „. Zaista ostaje narodu da mu da veruje, kada na kraju mućak.. Prešišao je, po lažima, barona i Minhausena

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.