Kolika će biti prosečna zarada popisivača i koji faktori utiču na njenu visinu

Ostavite komentar


  1. Da, ali ukoliko ste nezaposleno lice a pritom i samohrani roditelj, zbog tih mesec dana rada, gubite pravo na naknadu o nezaposlenosti na godinu dana. Zavod se od toga ograđuje, i to je velika zamka. Jedino ako mislite da će tih 60 hiljada da vam traje do narednog oktobra? A o samoj el prijavi mogu da kažem da vređa inteligenciju i onaj ko je pokušao da aplicira zna o čemu pričam. Ono je strašno! Ispada da ja ne znam gde živim, ne prihvata mejl adresu, ne prihvata da živite u gradu (već navodi sela u okrugu) itd.
    Sramota!

  2. A da li je normalno da budu u popisu ljudi koji imaju primanja, zaposleni i penzioneri, a onaj ko ne radi nigde i nema dinara, ne treba da živi, to samo kod nas može u Srbiji, primi platu ili penziju i pored toga dobije još 60 hiljada, a onaj ko nema dinara ni za hleb neka umre, strašno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.