Koliko dugo će trajati izemna parkiranja tokom trajanja Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu 1foto: JKP Parking servis

Tokom održavanja Međunarodnog poljoprivrednog sajma koji počinje u subotu, u njegovoj okolini će biti organizovan izmenjen režim parkiranja, koji će trajati do 27. maja, saopštili su iz JKP Parking servisa.

U pitanju je ukupno 1.400 parking mesta, koja će se naplaćivati od 8 do 20 časova, po ceni od 250 dinara za ceo dan. Uplata se može vršiti putem SMS na 8288 i kupovine parking karte na kiosku. Za stanare ulica koje su pod naplatom važiće stanarske parking karte.

Parkiranje će biti organizovano u ulici Novosadskog sajma, od Drinske do Hajduk Veljkove ulice i Mičurinove ulice, na platou ispred sajamske hale, na uglu ulica Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove, kao i na platou između Mičurinove i Hajduk Veljkove ulice.

Takođe, biće organizovano i ispred sajamske hale u Hajduk Veljkovoj , neparnoj strani ulice Braće Popović, od Branka Bajića do Stevana Mokranjca i Hajduk Veljkove, na uglu Branka Bajića i Bulevara Evrope, Mičurinovoj ulici, ulici Bogdana Garabantina i Branka Bajića.

Na delu Bulevara Evrope u desnoj kolovoznoj traci, u delu od ulice Kornelija Stankovića do Futoškog puta, biće organizovano parkiranje za autobuse. Cena dnevne karte za parkiranje autobusa iznosi 1.000 dinara.

Iz Parking servisa upozoravaju da će pauk služba raditi pojačano u saradnji sa saobraćajnom policijom, saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako ne bi dolazilo do gužvi zbog nesavesnog i pogrešnog parkiranja.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari