Kon: Nema smisla zatvarati škole na dve nedelje, već do kraja školske godine

Ostavite komentar


    1. Čovek je lepo rekao:
      – da se i sam zalaže za zatvaranje škola DO KRAJA ŠKOLSKE GODINE
      – da je imbecilno zatvoriti ih na 2 nedelje, a onda otvoriti kad je najgore
      … pa sam proceni ko se pravi pametan, ti ili on

      1. Čovek je isto tako izjavio da deca nisu prenosioci, da ne treba uopšte zatvarati škole… Treba da da ostavku zbog gomile svojih prošlih i trenutnih gluposti… Zatvoriti škole na 2 nedelje, pa videti kako se odvija situacija i produžiti koliko god je potrebno, je sasvim razumno. Ako već hoće da uradi nešto nek se zaista založi za zatvaranje, jer „vlada sluša struku“, a ne da preti ostavkom. U suprotnom ova izjava je samo pranje ručica u vodi koju je sam zaprljao. Od 256 testiranih 41 zaraženo (16%), od 7 miliona građana testirano samo 0,004%. Ako je 16% testiranih zaraženo, preti nam da 1,123,520 stanovnika bude zaraženo. Bolje da malo kontroliše šta rade njegovi stručnjaci i da omogući ljudima sa simptomima da se testiraju, nego što ih zamlaćuje pretnjama da bi dobio poene.

        1. Deca nisu prenosioci mozda ali profesori i osoblje koje radi jeste tako da zatvaranje skole je bolje do kraja skolske godine nego na 2 nedelje

      2. Pa jeste rekao danas, al nije JUČE, već je juče rekao da ne treba zatvarati skole…

      3. Škole, vrtiće … treba zatvoriti, makar i na dve nedelje a onda, ako to situacija bude nalagala (a verovatno hoće), produžiti odluku za još dve, tri … do kraja epidemije. čekanje sa odlukom je najskuplje. U Zagrebu je obolelo dete, u Engleskoj beba … u Češkoj su, pametni ljudi, pozatvarali kafiće, restorane, tržne centre … a kod nas političari i podrepne mušice mudruju …

    2. Nisi u pravu. U Evropi odnosno pre svega u Italiji virus je dostigao vrhunac a ovde je tek počeo da se širi. Škole treba zatvoriti kada je virus otprilike na inkubacije da bi se deca vratila u škole kad epidemija prođe. Evo u Kini je pri kraju što će reći da je trajala nešto manje od dva meseca. Ni toliko. Posle neka odrađuju školu preko leta ne moraju da idu na more ove godine. Kon je u pravu iako mi nije simpatičan. Nije Vučić kriv za virus verujte mi. I da je Đilas na vlasti bilo bi isto. Preplavio je ceo svet. Urazumite se ljudi.

      1. Niko nije nigde rekao, ni zamerio Vučiću da je“kriv“ za virus (jer uprkos svom njegovom renesansnom talentu, znanju i moći, on ne bi umeo da ga napravi).
        Ali ono što se Vučiću vrlo opravdano zamera je rukovođenje krizom koja je nastala zbog virusa. Zasad vidimo samo nesposobnost, neodgovornost i nestručnost. Prvo je bilo bagatelisanje i nipodoštavanje opasnosti, a sada vidimo nekakve polumere koje mnogo više izgledaju kao odraz panike i manjka pravih ideja, nego kao realan i dobro osmišljen plan reakcije na krizu. Kad bi se barem u ovom slučaju i barem jednom, izuzetno i za promenu, manuo j****e politke i rejtinga, i okružio se stvarno ljudima od integriteta i struke, a ne svojim uobičajenim podguznim muvama, rezultati bi sigurno bili neuporedivo bolji!
        A da li bi Đilasom na vlasti bilo baš isto, to ne znamo, jer nije Đilas na vlasti nego Vučić. Kad (i ako) Đilas dođe na vlast, videćemo kako će biti. Ali dotad imamo Vučića.
        Ozbiljni ljudi ne igraju igrice tipa „šta bi bilo, kad bi bilo, ono što nije bilo“!

      2. Botovi odma brane Vučića iako ga niko nije spomenuo u originalnom komentaru. NIJE problem što je virus tu, ne može se zaustaviti, već je problem što se neodgovorno ponaša vlast u ovom trenutku.

      3. Sedite vi na 40 stepeni i mastajte o moru, bazenu… Deca da se kuvaju, a vi da sedite u hladu i da vas boli uvo za sve. Razumem da neko ko nikada nista ne uci ide u skolu celo leto, ali treba imati milosti i prema onima koji imaju sve petice i koji rade cele godine samo da bi otisli negde na raspustu. Vi kao da nikada niste bili dete i nikada niste iscekivali nesto. Treba pogledati svet i iz decije perspektive. Takodje shvatam i koliko je ova situacija opasna, ali ipak…

        1. Ne shvatam vašu perspektivu? Praktički ne kapiram ni jednog čoveka u komentarima,zatvoriti škole dok ne prodje UOPŠTENO COVID 19 da se ne rizikuje ništa,deca sa 5 verovatno nisu retardirana i znaju već iz prošlog razreda,kad se završi virus,ponavlja se razred i to je sve.

    3. Za ovakve sramne komentare kojima sirite paniku,trebalo bi zatvoriti i vas i vase novine.A tog vaseg urednika koji se podsmeva lekarima,treba bas staviti u“karantin“ na malo duze vreme.

      1. A tebe, botino, zajedno sa vučićem i onim najsmešnijim doktorom u istoriji Srbije – nestrovićem, trebalo bi poslati u Italiju u šoping.
        A onda da tamo i ostanete.
        Trajno!

    1. Treba zatvoriti na mesec dana i pratiti kako se razvija situacija, pa produžiti zatvaranje. Prema ovome što se dešava u Italiji i eto se dešavalo u Kini, ova kriza sa virusom potrajaće dva meseca najmanje.

  1. RAZUMITE „strucnjaka“. On svercuje vakcine,- propade poso, ako ne izbije epidemija.

      1. Čovek je mislio na prošlu epidemiju, kad se Tadić javno na TV vakcinisao. Tada su kupili vakcine koje nam nisu trebale i kojima je isticao rok i bačene su.
        Treba malo misliti i pamtiti, a ne pljuvati nekog ko je rekao istinu.

        1. Zamisli sada neko ponudi vakcine za koronu kojima istice rok za par meseci i postoji sansa da nece trebati, da li bi ih ti kupio da odlucujes kao ministar npr.?

    1. Da imate malo u glavi znali bi da vakcine protiv ovoga nema.
      Al neka. Vazno je popljuvati coveka

      1. Da imas malo pameti,znao bi da je Izrael pre 4 godine,poceo da pravi vakcinu protiv virusa,i da sada hoce da je prilagode ovom virusu. I znao bi, da je Bil Gejts ulozio velike pare u vakcine protiv virusa,i verovatno nije jedini. A siguran sam,da milijarderi nista ne rade bez koristi.

    2. kako je lako etiketirati, ovako, na internetu, inkognito?! Čega si ti stručnjak? Spin-doktor?

    3. Tako je druze,svinjski grip,pticiji grip pa sad i ovo. Provaljeni su,ali i dalje tvrdoglavo sire paniku zarad profita. Sve ih treba pohapsiti.

  2. Pa dajte! Zašto ste uopšte i pomislili da postoji izbor između vas i vaše sujete sa jedne i većine sa druge strane, izbor ne postoji…podsetiću samo da se jedan od prethodnih ministara zdravlja operisao u inostranstvu, pa sami sebi ne verujete….

  3. Nije dokazano da sü djeca imuni nego imaju jaci imunski, sistem od starijih i bolisnih zitelja! Ovaj Gospodin preti odkazom Ako dodje do preventativnih odluka i sa mladezima ?! Nek Se da otkaz i prestane da turi nos u stvarima u kolima pojma nema!!

  4. A koja to sila može da natera ljude da šalju decu u škole ili da ih vraćaju za dve nedelje ako je epidemija u toku? Moje dete ne ide i neće ići dok traje (neproglašeno) vanredno stanje, ne zanima me šta kaže Kon, političari i da li će izgubiti godinu. Imamo dovoljno iskustva i odgovornosti da sami određujemo prioritete u svojim životima.

  5. Nemojte, molim Vas, gospodine Predraže. Pa kako ćemo bez vas sarađivati sa NOVARTIS-om.?

    1. Miroslave, pišeš i ti gluposti. Pa lako, preko predstavništva Novartisa. Kakav pajac, jbt.

  6. „On je objasnio da je protiv zatvaranja škola na nekoliko nedelja zato što bi se u suprotnom deca na nastavu vratila u trenutku kada se očekuje da epidemija bude na vrhuncu“

    Ovo je potpuno kontradiktorno. Baš u TOM slučaju bi se deca vratila u škole u nepovoljnom trenutku, a ne u „suprotnom“.

    Potpuno je jasno da zatvaranje škola na 2 nedelje nije dovoljno, ali to bi bio početni korak, a zavisno od situacije – raspust bi se produžio.

  7. Hoće li biti nastave na Medicinskom fakultetu, u ponedeljak???Molio bih novinare da se malo raspitaju.

    1. Nastava se odvija. Studenti zavrsnih godina koji rade sa pacijentima, iz epidemioloskih razloga, nemaju vezbe. Razumljivo, cuvaju se bolesni.

  8. Čovek se zalaže da se škole zatvore do kraja školske godine, jer bi se zatvaranjem na nekoliko nedelja deca u njih vratila u jeku epidemije. Molio bih gospodu koja trče da ostave svoje gnevne komentare nakon pročitanog naslova, da pročitaju i ceo tekst, da ne zloupotrebljavaju stranice sa komentarima.

  9. 1955 godište. Dobro mu došla korona da ne mora u penziju.
    Pustite starci radna mesta deci ,a vi volontirajte i obučavajte ih dok god ste sposobni.

  10. Pisete gluposti,a ne citate do kraha,rekao je da je protiv zatvaranja na dve nedelje,a da je za ako vec mora,da se zatvore do kraja skolske godine.Razumete

    1. Dr Kon je eksplicitan. Ima smisla zatvoriti skole do juna, dakle 2,5 meseci ali nema smisla zatvoriti na 2 nedelje i otvoriti ih u trenutku pika slicnom ovom u italiji sada.
      Dakle nije istina da Vucic i Brnabic slusaju savete struke. Struka kaze zatvorite do juna. Rezim kaze NE! Rezim kaze moze na 2 nedelje. Onda struka kaze dobro, te dve nedelje ce biti u piku.
      Stuci dakle suprotno zakonu o zastiti od epidemija i dalje komanduju neuki politicari. Dr Kon je to indirektno potvrdio.
      Takodje se postavlja pitanje zasto prof dr Z. Radovanovic, clan Harvardovog tima nije u timu?
      Zakon je eksplicitan Predsednik i Premijerka zbog svoje nekompetentnosti ne mogu voditi Komitet. Taj posao pripada dr Konu, dr Radovanovicu, dr Pelemisu, dr Tiodorovicu i ostalima.

  11. Niko nije procitao tekst – skole ce biti zatvorene – ali se ceka trenutak kada bi to bilo najefikasnije.
    Ocigledno je da je SZO sranmo zakazala u sprecavanju pandemije – virus je svuda i nema vise ni razloga testirati. Sada se samo ceka kada pocinje masovno oboljevanje.
    Ono sto radi gospodin Kon – je da Vam daje vreme da se pripremite za mesec dana karantina. Mozda cete imati blazi oblik bolesti – Vi i Vasi ukucani treba da budete spremni da par nedelja ne izlazite napolje. Ne samo zbog sebe nego i ZBOG DRUGIH!
    Osim toga – radi se i na smanjenju panike.

  12. koje psihopate ste vi iz opozicije, citam danima komentarre na n1, danas, na youtube emisije koje su opozicione, pa vama bi hitler pozavideo na zlobi, pokvarenosti, gluposti, da ne nabrajam dalje… pokvareni ste do srzi, zato 5%… fuj

    1. I odakle im ideja da je gospodin Kon nekakav politicar?

      To je lice danasnje levice – drzava je za sve odgovorna.

    2. Zasto si tako ljut (ljuta)? Zbog najsmesnijeg virusa u istoriji ili zbog tvog firera Vucica koji vise i ne zna kad laze kad govori istinu? Pevacete na sudu svi zajedno ne brini.

    3. A znači, redovno pratiš N1, Danas, emisije na youtubu? Dobro je, možda nešto i naučiš…
      I uprkos tome što ti se od toga želudac prevrće, ti uporno nastavljaš?! Bravo, ti si požrtvovani i odani vojnik Partije, dobićeš duplo sledovanje sendviča!
      I ne, nije 5%, nego 3%…

      1. Pretpostavljam da mi koji pratimo N1, B92 i Danas, to radimimo jer smo razocarani u bivsi opozicionari.
        Nama, i, pre svega Srbiji, je zivotno potrebna prava opozicija – a ne ova gomila profi-politicara, neradnika, ego-manijaka, komunista, botova i kukavica…

    4. Plasite se jer ste nesposobni, uvek su vam drugi krivi, a vi ste katastrofa za ovu zemlju, gori ste od ovog virusa, nadam se da ce narod da otvori oci posle ovoga i da vas otera u 3lpm.

  13. Nemački 1. virolog:Lek najranije za 2 godine!-Stari i hronično bolesni (taj sam!) imaju malo šanse da prežive!

    1. Postovani, razumem potrebu za senzacijom i novim klikovima, ali pokusajte da u ovoj situaciji ne izvlacite stvari iz konteksta. Budite korisni obicnom coveku pa primerno prenesite vest i naslov. Dajete prostora za paniku, dezinformacije.

  14. Ovaj Peđa d Kon, neodoljivo podseća na jednog od četiri jahača apokalipse. Pogađate kojeg?

  15. Čovek je u pravu! – Ja bih sklonio decu bar na 2 godine!- Stariji i bolesni su već otpisani,kažu nemački stručnjaci!

  16. Kon se jos u vreme prethodne epidemije svinjskog gripa proslavio muljanjem oko uvoza enormnog broja vakcina. Taj dil je odradio zajedno sa Tomicom Milosavljevicem, Teodorovicem i farmako krimosima. Sadasnje mlacenje prazne slame da na decu tokom pandemije ne treba primeniti sve kao na odrasle je uzasno poigravanje zdravljem dece. Ne dao Bog, ali svako dete skolskog uzrasta koje bude imalo znacajniji zdravstveni problem izazvan Covid 19 ide na dusu Konu, Nestorovicu i drugim tzv strucnjacima -AV klimoglavcima.

  17. Da li je ovaj „stručnjak“, svestan šta govori ? Do juče je tvrdio da deca ne oboljevalju i da je protiv zatvaranja škola jer za to nema nikakvih razloga, a danas bi da se nastava obustavi do kraja godine. Očito svestan greške i da može biti odgovoran za smrt ljudi pogrešnim savetima !
    Duri se i tera inat poput diktatora misleći očito da je najpametniji na svetu.
    Uzgred, da je čovek od znanja i integriteta, na onoj prvoj konferenciji gde je onaj šarlatan njegov kolega govorio da se radi o „najsmešnijem virusu na svetu“, kako „žene mogu slobodno u šoping u Milano“, „da talijani imaju slabe gene“, a huligan na vlasti vučić savetuje gradjane da popiju ljutu rakiju, istupio i rekao predsedniku i kolegi da ne lupetaju gluposti i ne šire laži i propagandu u korist mafije na vlasti !
    E da je to „stručnjak“ Kon uradio, narod bi imao poštovanje prema njemu i verovao mu da to što radi i savetuje u vezi korona virusa je zaista u korist gradjana. Ovako, samo je jedan u nizi podobnih vučićevih piona koji kontradiktornim savetima utiče na širenje panike i zablude u narodu.

  18. Skole treba zatvoriti na 5 nedelja, spojiti uskrs, 1 maj… Organizovati cuvanje dece za roditelje koji ne mogu da rade od kuce… Godisnji odmori mogu da se koriste vanredno itd… Nisam smislila, vec procitala sta rade u drugim zemljama…

  19. Izuzetno loše i nesrećno izabran naslov, potpuno izvučen iz konteksta, ali čovek je 100% u pravu!
    Koja je svrha ukinuti nastavu na 2 nedelje, a onda vratiti decu kad se epidemija tek razmahne?!!!
    Samo potpuni idiot i neznalica može poverovati u to da će za samo 2 nedelje stvar da se reši, a epidemija toliko da oslabi, da će biti bezbedno za decu da se vrate u škole. E, pa neće, ni blizu! U Kini je prvi oboleli registrovan 7. decembra, a tek sada, posle 4 meseca pojavljuju se prvi znaci slabljenja epidemije, i to uslovima izolovanosti kakve mi ni ne zamišljamo da uvedemo!
    Ali nije idiotluk i neznanje razlog kretenske ideje o prekidanju nastave na samo 2 nedelje: pravi razlozi su politika, neodgovorna i bezdušna kalkulacija ove vlasti, j***i rejting i prokleti izbori!
    Jer koja bi bila svrha zamrznuti i izolovati kompletnu državu i društvo, a ne odložiti i izbore? Nikakva, naravno. Da, ali cena odlaganja izbora može biti čak i gubitak izbora, a to Vučič i ekipica oko njega prosto ne mogu i NE SMEJU sebi da priušte!
    Zato ćemo se do kraja praviti kao da je sve u najboljem redu, a ako cena održavanja izbora bude hiljade zaraženih i ko zna koliko mrtvih, pa šta?!! Zar im nije lepo i jasno rečeno da piju rakiju i jedu slaninu i beli luk!

  20. Ti si trebao ostavku da daš i u medijima se ne pojavljuješ još posle one blamaže sa svinjskim gripom i vakcinama…
    Sve nešto razmišljam, dobro je što ’72. godine nisu na vlasti bili ni „ovi“ ni „oni“ nego zli i pokvareni, antisrpski nastrojeni komunisti..,.

    1. Lepo rečeno Džone, sve se slažem.
      Da li je ovaj dr Kon juče izjavio da je zatvaranje škola pucanj u prazno?
      Juče je i nama vrapcima na grani bilo jasno ko beli dan šta će biti danas, a ovome doktoru nije.

    2. Tada je hladni rat bio u toku i „Zla Ruska imperija“ je imala spremnu vakcinu za navodno izumrle velike boginje,
      a koju nam je ustupila odmah
      Ko zna, možda Rusi (po običaju) opet znaju bolje ?!

  21. Od 20 komentara samo troje pricitalo do kraja i razumelo sta je napisano. Porazavajuce.

  22. Ti si nebitan, kao i tvoja ostavka , kao i odbrana tvog umišljenog stava. Ceo Balkan zatvara škole. Bitna su deca, njihovi roditelji, njihove babe i dede. Molim te, daj ostavku što pre, da ne bi otišao na sud kasnije.. Ove neozbiljne polumere (zabrana skupova od više od 100 ljudi!) su smešne.

  23. Poželjno je pročitati ceo tekst, a ne samo naslov! Prva izjava nekog iz struke, a da je smislena. Ako se deca vrate u škole posle dve nedelje, to može biti pogubno, jer se tada očekuje da epidemija bude na vrhuncu. Svet/Evropa deluju preventivno restriktivnim merama, jer posledično delovanje je pogubno, a u tome je Srbija prvak sveta!

  24. Zašto ovaj tabloidni naslov? Pogrešno preneto ono što je čovek rekao. Kon je, koliko sam shvatila za zatvaranje na od 6 do 8 nedelja i daće ostavku ukoliko se skole zatvore na kraće od toga (2 -3 nedelje).
    Nemojte da pecate ljude na naslove kao što je ovaj. Makar ne sad.

    1. Evo botovi nam porucuju da procitamo tekst do kraja. Interesantno da to traze kad se zna da oni ne citaju vec kuckaju sta centrala javi.

      1. Bolje nauči da pišeš za računarom i prvo reši te „botove“ u svojoj glavi, pa onda kreni da ih loviš u spoljnom svetu.

  25. Koji problem za ovu drzavu bi nastao kad bi se skole zatvorile do kraja skolske godine?

  26. Iz krajnost u krajnost, Ovaj lik jeste možda stručnjak al slab strateg.

  27. Taj profesor lupeta, ako smem da se tako izrazim. Sto se ranije smanji komunikacija to je bolje. Naravno da 2 nedelje verovatno nije dovoljno ali niko ne kaže da je 2 nedelje definitivno i da neće biti produžetka ako širenje epidemije ne usporava

  28. Kon juče: „Zatvaranje škola bilo bi kontraproduktivno, deca praktično i ne obolevaju.“

    Kon danas: „Daću ostavku u Kriznom štabu ako škole zatvore na samo nekoliko nedelja umesto do kraja školske godine“.

    Struka.

  29. Šopinguj u Milanu, veruj verziji o podacima iz Kine koji govore da virus Korona zaobilazi decu…Kada će epidemija dostići vrhunac? Zbog čega toliki strah za decu ako se nije lagalo da ih virus zaobilazi?
    Beli mantili ne protrčavaju kroz Megatrend, samo nam pokazuju kako se protčava na pojedinim državnim fakultetima.

  30. Fascinantna je kolicina mrznje koja proistice iz cinjenice da je neko na odgovornoj poziciji – vecina vidim da nije procitala sta pise u tekstu ili ne zna ni da cita.
    Svako postovanje ovom coveku jer stoji imenom, prezimenom i karijerom ispred svog stava za razliku od drugih clanova tog tela koji su pozvali gradjanke srbije da idu u soping u epicentar zaraze – italiju.
    Smatram da je odlika velikih ljudi da ovako postupe u ovakvom trenutku. Moje iskreno postovanje za zalaganje za struku uprkos politickim pritiscima!

  31. U Svajcarskoj su skole zatvorene, ali verovatno da ovaj gospodin misli da je mnooogo pametniji i strucniji i obrazovaniji i sa mnogo vise iskustva…tja..kao i sve sto je u nasoj zemlji..zao mi je.hvala na paznji

      1. U svakom slucaju Svajcarci prilaze problemu vrlo ozbiljno, ne ismejavaju virus sa FB i ne nazivaju ga nasjsmesnijim virusom u istoriji covecanstva, kao onaj DR MR ili sta god ,a AV ga iz pozadine podrzava i odobrava sa smehom?!?!
        Obratio se vrlo ozbiljno drzavni vrh Svajcarske ( samo jednom) na tri jezika i izneli su stav i toga se sad pridrzavaju i tacka. I sve funkcionise kao i cela drzava . Hvala na paznji

  32. Prvo, molim g. Kona da ne daje ostavku; u protivnom, kome ćemo verovati.
    Drugo, otkad ja pratim ono što se dešava u Ministarstvu prosvete, koja je u ovom slučaju „glas struke“, na mesto ministra prosvete raspoređivani su oni koji preostanu kad se podele „važni resori“, a među prosvetne savetnike i prosvetne inspektore dolaze gotovo isključivo oni koji su „promašili“ struku, tj. loši i nezainteresovani nastavnici.
    Treće, oni koji pamte duže od SNS-vlasti, znaju da su krajem marta 1999. godine sve obrazovne ustanove zatvorene do završetka bombardovanja (jun) a da je školska godina ipak po zakonu završena (školska godina završava se 31. avgusta).
    I poslednje, učenici mogu biti ocenjeni i bez dodatne (letnje) nastave: ostvareno je gotovo tri četvrtine školskog programa, sve nedovoljne ocene iz prethodnih klasifikacionih perioda morale su, po zakonu, do sada biti popravljene (da bi se na kraju zaključila prelazna ocena), dva urađena pismena zadatka dovoljna su za zaključivanje ocene… Biće oštećeni samo oni čiji će se roditelji krajem maja setiti da imaju decu i krenuti po Ministarstvu da traže vezu koja će toj deci omogućiti da traže poništavanje (nedovoljnih) ocena i naknadno ispitivanje.

  33. Kad sam bio mali, ucili su me da pametan prvo razmisli sta ce da kaze, dok budala ne razmislja.

  34. „Nema smisla zatvarati škole na dve nedelje, već do kraja školske godine“ je naslov koji dovodi do zabune. Vrlo često se na stranicama ovog lista koji izuzetno cenim pojavljuju loši naslovi ovoga tipa. Da je kreator naslova imao samo malo više osećaja za jezik, trebao je dodati samo reč „samo“ i sve bi bilo jasnije. Tada bi naslov bio „Nema smisla zatvarati škole samo na dve nedelje već do kraja školske godine“. Osim toga, zarez (zapeta) je nepotreban jer je reč „već“ rastavni veznik.

  35. Za mene kao lekara je frapantno i skandalozno da jedan profesor Medicinskog fakulteta (Pelemis) koji savetuje presednika drzave, pokaze neznanje koje ne sme da pokaze student na ispitu. On tvrdi da deca „ne prenose“ virus, dok sva naucna literatura bruji o tome da deca zaista manje oboljevaju, ali da su prenosioci bolesti. To je toliko skandalozno, nemam reci koliko ce se smejati i zgrazati nad neznanjem srpskih profesora stranci. Molim Srpsko lekarsko drustvo da reaguje i skloni ove osobe dok ne naprave uzasnu nepopravljivu stetu.

  36. Smo slusam deca pa deca. Sta cemo sa ogromnim brojem prosvetnih radnika koji su stariji i ne otporniji?! Znaci oni su zrtvovani kadar ,jer tako zeli mala politicka grupica !!!

  37. Da li je ovo slučaj oživljanja savesti kod režimskog podanika. Ako jeste, to je dobar znak.

  38. Da treba da se zatvore skole ali ne do kraja godine, tipa na dve do tri nedelje.

  39. Vazno da kafici, restorani, kladionice i kockarnice rade..strasnoo!

  40. Da ja idem na leto u skolu ocu malo sutra nek ide on na leto u skolu.

  41. Podrska nasim medicinarima,nastaviti s karantinom koliko god da je potrebno,to je u interesu svih nas.Ako mogu Kinezi,a zasto ne mozemo mi?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.