Kon: Medicinski deo Kriznog štaba je kočničar u popuštanju mera

Ostavite komentar


  1. Da prostite, a kom delu KŠ pripadate Vi gos-n Kon? Medicinskom očigledno ne..

  2. vi niste kocnicar, nije ovo stari tramvaj, ovo je epidemija, a vi ste se morali od prvog pozdraviti kao gospodar, nad Vucicem, nad Anom Brnabic, nad Vesicem, i nad svima nama

  3. Je li moguće da Dr Kon sebe vidi samo kao „kočničara“ u popuštanju mera?
    I zašto se zaboga svaki dan pojavljuje u medijima sa nekim vajnim, medicinskim upozorenjima, kada istovremeno svakog dana osvane izjava sa neprivlačnim fotosima Vesića ili Ane Brnabić kojom PONIŠTE sva ta upozorenja, i uvek bude po njihovom ? Zar on ne razume da preuzima ODGOVORNOST za tuđe loše odluke (Kovid-Derbi, Izbori, Kopaonik i dr., kafići do 22 sati a u celoj Evropi zatvoreni, itd.), koje plaćamo LJUDSKIM ŽRTVAMA? Ostavke svih članova medicinskog dela – pa neka političari sami snose odgovornost!

  4. Moje drage kolege nisu kočničari, bojim se da nisu čak ni kondukteri u ovom putujućem cirkusu koji se zove “ krizni štab “
    Mislim da ste pre slepi putnici…

  5. Može da se uopšte ne skida maska dok se sedi u bašti i pije piće!
    Masku držati kako treba na usta i nos a pvc tanku cevčicu lepo postaviti-ubaciti sa bočne strane maske u usta i piti piće!
    Malo veći problem je ako se jede kolač, tu se moraju konzumenti edukovati, najbolje preko spotova na TV. Da se nauče konzumenti kolača i sl. sledećem: Da uzme vazduh, smakne masku ispod usta, viljuskom brzo stavi u usta kolač…, vrati masku na usta i nos, izbaci polako vazduh, polako žvaće kolač… i guta da mu se nebi mnogo pomerala maska na licu! I tako svaki put kada hoće da nešto stavi u usta i jede!
    Ko je ovde lud!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.