Kon: Nisam ja ničiji, ovde sam samo da bih branio zemlju od korone

Ostavite komentar


  1. Ako ste gospodine Kon ispravni i duboko u svojoj dusi verujete u to i znate da niste nista ucinili protivno zakonu i ljudskom moralu i zdravstevnim pravilima zasto se uzbudjujete , presavijte tabak pa tuzite ko god Vas optuzio za bilo sta.

  2. Daj onda ostavku sedi i penzioniši a pusti one koji u stvari odlučuju da pokažu trag u snegu.

  3. Kon i Gojkovicu, sve vreme se obracate naciji u odelima i kravatama, pacijenta videli niste i vi nemate pravo da bilo sta pricate. Vi ste podelili gradjane, vi ste se opredlili da vam politicari izdaju naredjenja. Ostavka na stolu? Ne, ostavka se podnosi, a Vi dr Kon cekate da Vas neko ukloni. Dugo su Vas branile kolege, a Vi ste se suprostavili svom profesoru Radovanovicu. Pamte mnogi sva desavanja. Morate opravdati svoj cin, svoj orden i igrati kako vam politika svira. Zasto ne debata, mozda biste se odbranili?

  4. Ne brani se zemlja već se štiti narod od epidemije bilo koje vrste pa i virusa kovid 19.
    Možda si u toj odbrani zemlje hteo da postaneš prvoborac ali te razne neargumentovane izjave sprečavaju u tome.

    1. Sama terminologija „branim zemlju“ lici mi na tvog sefa kome nesmes nista da zameris a da to nije rusenje drzave, znaci da se ZNA CIJI SI!

  5. Ma ti si dosao nas da maltretiras sa svojim kontradiktornim izjavama i pravis ljude ludim, ti si samo obicni privjezak establismenta i ucini svima uslugu i daj ostavku i prekini se blamirati nakon onog skandala kada si bezosjecajno tvrdio da su se preminuli lekari zarazili na pauzama za kafu, I da tako vrijedjas svoje kolege koji dali sopstvene zivote protiv ovog virusa, mislim dobro je jedan doktor rekao za tebe da si interesni lazov tako da bolje ostavi nas na miru.

  6. Jos uvek zivite od novca koji ste sa Vladicom Milosavljevicem, dokazanom lopurdom, osudjenikom, strpali u dzep od „onih“ vakcina. Pa, je li nije dosta? Izgleda da je ovaj tupavi srpski zivalj stvarno jako zaboravan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.