Konačno znamo kako izgleda čuveni Božidar iz SBB-a 1Foto: Printscreen/Nova.rs

Božidar iz SBB-a postao je neka vrsta legende među korisnicima, između ostalog i zbog toga što niko nije znao kako izgleda. Do sada, piše Nova.rs.

Postoje te profesije s kojima se svakodnevno susrećemo, ali zapravo ne vidimo ljude iza njih – one koji se javljaju na telefon, odgovaraju nam na poruke preko društvenih mreža… Među njima su i ljudi iz SBB korisničke podrške.

Božidar je jedan od njih, a istakao se duhovitim odgovorima i opuštenim odnosom s korisnicima. I taman kad su neki posmislili da Božidar zapravo ni ne postoji, da je on „sinonim za SBB podršku“ i da se „svi oni tako predstavljaju“ – danas smo imali priliku da ga vidimo u emisiji „Probudi se“, gde je zvanično “otključao” SBB kanale u okviru velike novogodišnje akcije.

„Ja sam samo jedan običan dečko sa Voždovca, volim gitaru i dobro društvo, ukratko to sam ja… Drago mi je da radim posao koji uveseljava Twitter i širu društvenu zajednicu“, rekao je Božidar za Nova.rs, a otkrio  je i „najblesavije“ stvari koje je pročitao o sebi.

„Da sam robot, „bratina“, betmen i definitivno jedna bračna ponuda koju sam dobio“, rekao je on.