Koraks: Žao mi je što je Čeda Jovanović prolupao

Lider LDP-a optužio Koraksa i Danas da su na platnom spisku lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa

Ostavite komentar


  1. Čeda nije prolupao, on je ucenjen brljotinama iz svoje prošlosti koje su uredno pohranjene u fiokama BIA.

    1. Ma je li? Da ti kazem ja nesto preveliki covece.
      Sto se cika ceda ne povuce sa politicke scene i ne nadje neki normalan posao pa ga nece ucenjivati.
      A ne da radi ovaj prevarantski posao

      1. A mislite li Vi da on zna bilo šta u životu da radi osim da se bavi politikom?

        1. Pa ne zna ni politkom sa se bavi. A cinjenica je da mu sve to sto ne zna dobro ide, kamioni avioni, skijanje krstarenje

      2. A pa bi on to ali mu ne daju!
        Baba dala dinar da u kolo uđe a 100 da izađe.
        Mora Čeda debelo da odradi za te brljotine iz prošlosti.

    2. Ucenjen je zaradom. Ko zna kakav biznis završava za šta mu treba podrška sistema i režimlija, pa udario im hvalu.

      1. Mozda je tako kako Vi kazete. Samo tragika je sto je gospodin Koraks, kao i vecina Srba, reagovao tek onda kada je i njega nesto „klepilo“ po glavi. Ceda je davno prolupao gospodo. Samo dok je lupao u vase „serpe“ i zavrsavao biznise koji su ga iz iscepanih patika ubacili u podpredsednicku fotelju i omogucili mu lep i materijalno ugodan zivot, on je bio mlad i progresivan politicar?! Cim je okrenuo drugoj „serpi“ ili, nekom svojom izjavom nagovestio da postoje i drugacija misljenja, postao je „izgubljen slucaj“? To se zove nedoslednost i dvojni standardi.

        1. Svi ,Ali bas svi koji se pojavljuju Na politickoj sceni unazad 25 godina dok Ne odu nema Srbiji boljitka Pozicija ili opozicija nije hitno. Svi

    3. Aco, verujem da si u pravu. To bi moglo biti to, plus verovatno nesto oko biznisa, jer danas niko ne moze normalno da posluje. Zao mi je, iskreno, licio je na nekoga ko bi mogao nesto da promeni na bolje.

    4. Nije ucenjen nego je finansijski namiren. Istražite kredit koji je u vreme predaje Vračara dobio od Poštanske štedionice.

  2. Sta vi to pricate!? Jos i vulgare izraze upotrebljavate! Pominjete sve same drustvene bolesti : pljacke, kriminal, male plate strucnjaka, lazne diplome, lose skolstvo ect! Pa nista novo nije receno, jsr to smo nasledili kao tekovinu od
    ratnih devedesetih, a ponajvise od 5.oktobra i nastupanja demokratske ere. Pogledajte medije iz tog vremena. Ne paa vam na pamet, jer ste zlonamerni, da nacrtate ,,konstruktivnu karikaturu,, ohrabrujucu, pomiruju u, pozitivnu, poletnu, optimisticku…Zar ne vidite nista uspesno, a vidljivo je i realno. Necete jer mrzite predsednika. Pa mrzite ga, ali ne rusite drzavu zbog toga!

    1. Draga Georgina, drzavu ne moze da srusi Koraks. Drzavu mogu da sruse oni kojima je narod, na izborima, poveroi da je cuvaju. Ako drzava bude srusena srusice je tvoj poslodavac.

      1. Georgina, U pravu si da je dosta taloga nasledjeno jos iz Titovog, pa Slobinog, pa onda iz Tadicevog perioda vlasti ali Tvoj i vas Vucic ih je sve nadmasio.Bez ikakvog dvoumljenja a tvoj komentar mi lici kao da ga je napisala neka osoba od 10 do 12 godina starosti.

      2. Georgina baš sam se lepo nasmejao. Obožavam ovaj trol na granici mogućeg, mnogo ste somova napecali

    2. Au Georgina ,mogla si da iskoristis 5 godina trudnoce da naucis srpski…a nisi.
      Naravno da vidimo kako ispesno varaju,kradu,ugradjuju se,proizvode i prodaju drogu …i oruzje…sve je to pozitivno…
      Nego,Georgina,samo da znas ,kad zavrse s nama ,doci cete i vi na red,tako to radi…

    3. Hahahahahaha.
      E, kakva ste botina, gospoDZo Georgina.
      Volite vi „100 za jednog“ vaseg preCeTnika preselite se u Severnu Koreju gde vam je i mesto.
      Ostavite Srbiju normalnima i povedite vase „100 za 1“ botove.

    4. Vi, mora da ste bili u školi ministra Šarčevića i on ne zna srpsku gramatiku, a nastavnik geografije i ministar obrazovanja.

    5. @Georgina Georgina, Đurđijana, Đurđo draga.!!! Nemojte, ne … Vaše… krasno ime ne sme uz ZLO!!!

  3. re: Koraks: Žao mi je što je Čeda Jovanović prolupao

    S KIM JE TAKAV JE: Nije trebao da ulazi u koalicionu opoziciju sa SNS-om.

  4. Dobro, da li je sada jedina društvena moralna vertikala Corax? I da se ne sme dirati u ono što on kaže i objavi. Jednoumlje ( svih boja što bi rekao Basara ) je vrlo opasno.

    1. Jeste i uvek je bio moralna vertikala. Crtao je on Slobu i Miru, Koštunicu, Tadića, Nikolića, Šešelja i nije trpeo uvrede. Gospodin Korax, moj strikan, časno radi svoj posao i nikada nije bio ni na čijem platnom spisku. Ako pogledaš njegovih 4-5 hiljada savremenih karikatura biće ti sve jasno. Ne zaboravi karikaturu treba razumeti i kada je „Bez reči“

    2. Dospodine Koraks i kada ste ga isli podrzavati pa i onda je bio prolupao,samo sto Vi niste videli.

  5. Podrska Koraksu,obozavam njegove nenadmasne karikature,kojima mi svakoga dana ulepsa dan.I tako vec,evo nekoliko decenija.

      1. @miladin zivkovic Dobro! Istina je da „lupi“ i po nešto pametno. Lupati ne znači strogo „pričati gluposti“. Više je to, ono, kao, “ nasumice“.Tako, „nasumice“ je Čeda i tu gde se pojavljuje….

  6. Čudi me Corax.Pa Čeda je bio politički niko i ništa i muljator za sebe,još od „patika“,preko Zemuna do danas.Kako je mogao da vas prevari. To je samo Čeda,i ništa više.

  7. Gospodine Korax, ostanite gospodin, čuvajte zdravlje i crtajte. Čedo je možda nekada i bio nešto a danas je niko i ništa a da mučenik toga nije ni svestan.

  8. Predlažem redakciji „Danasa“ da u narednom periodu bar jednom nedeljno ponavla spornu Koraksovu karikaturu.

  9. Nije prolupao nego je uzeo cash. Priča ono što mora, da bi odradio ono za šta je plaćen..

  10. Veliki sam fan corax-a i karikature kao umetnosti… Ali ako ste se stvarno ikada grejali na cedinu vatru, vi ste gospodine corax, odavno prolupali… Sportski pozdrav

  11. Reakcije na primer na komentar Georgine tako jasno pokazuju nivo i karakter onih, koji su to komentarisali. Rečnik, agresivnost, pretnje – sve to pokazuje, šta bi Srbiju očekivalo u slučaju puča (za pobedu na izborima im nedostaju dve stvari: inteligencija i birači): čist teror nad neistomišljenicima.
    Hvala DANAS-u, što objavljuje i takve ispade, da bi se jasno videlo, ko i šta je ta „opozicija“, aka „1 od 5“.

    1. @DIZSD Gospodine, gospođo ili gospođice, preterali ste preko svih granica!!! Analizirajte sadržaj svog komentara! Povežite, molim Vas, Georginu, pretnje, puč, inteligenciju, teror, neistomišljenike, ispade, opoziciju, proteste „1 od 5″, sa predsednikom ove države. Šta Vi, u toj priči, kažete? “ Danas“? Pa to je Vaša novina kao što je EU opredeljenje Šešelja i Vašeg, njegovog, učenika, uzurpatora, lažova, manipulatora, autokrate,… , a koji, neminovno, prerasta u diktatora!

    2. Sudeci po pretecem i apokalipicnom pristupu komentarima slobodno mislecih komentatora, cini se da si ti malo obrazovaniji bot. A sta Srbiju bote ocekuje sa tvojom severno korejskom vlascu koja je zajasila Srbiju vec 7 godina? Med i mleko? Sendvici? Kazi nam kad si tako pametan.

  12. Postovanje gosp.Koraksu
    A zaCedu“dobar dan lijo,vrlino cista,tebi se klanjam sa bodlju trista“

  13. Ovaj lik je bizaran. Često napada upravo novinare, javne radnike i političare koji kritikuju Đilasa.
    Da li se bilo ko seća njege njegove karikature u kojoj rolu ima Đilas, negstivnu ulogu?
    Eto odgovora za koga radi i ko ga plaća. Prosto je

    1. Nesto se meni cini da si ti, pre nego si poceo da se potpisujes kao Gospodin covek, bio i Drug, i Cetnik, i sve drugo, kad god je zatrebalo. A oduvek si bio majonezara ustvari.

  14. marinika tepić i čedomir jovanović su jedini opozicioni političari vredni pažnje. pošto marinike nema na izborima, čedomir će, bez ikakve sumnje, ostati jedini mogući izbor. apsolutna podrška čedomiru i njegovom razumevanju politike i demokratije.

  15. Da je Cedica jedini koji je prolupao. Inace prolupao je za svoju korist kao i ranije uostalom, sva ta „elita“ koja je uletela iz patika u dizajnerska odela i kola je sramota Srbije. Ali oni sami ne znaju za sramotu. U tome je njihova „tajna“.

  16. Vučića treba ukloniti pod hitno, ali živog i zdravog, da mu se može suditi i osuditi ga na bar 20 godine

  17. Čeda je verovatno ucenjen, verovatno je firma njegove žene pravila gomilu prekršaja pa je sada Čeda u „vođinoj“ fijoci zbog toga. Imamo neke zajedničke prijatelje i oni mi govore da on zbog sebe sigurno ne bi pristao da bude vučićev lakej nego da je u pitanju neko njemu blizak.

  18. Kako Cedu nije sramota da ovako prica? Jasno je da je u pitanju korist jer nije normalno da iko ima takvo misljenje, ali iznositi ovakve lazi o Koraksu i Danas-u…… Moras sebe mnogo da mrzis.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.