Ković može biti priveden ako ne dođe u sud

Danas suđenje po tužbi istoričara Nikole Samardžića, Radoša Ljušića, Vlade Stankovića i Dubravke Stojanović protiv kolege

Ostavite komentar


  1. To cetvoro olosa treba najuriti sa fakulteta,oni imaju neku svoju privatnu istoriju!

    1. Bilo bi dobro da se svi profesori naďu za okruglim stolom da rrazmatraju bilo koju aktuelnu temu.Znam da bi prof Kojić dominirao jer je iskreni patriota

    2. Taj „ološ“ je napisao toliko knjiga koliko ti nisi pročitao. Sramno da puštate ovakve komentare.

      1. To sto su pisali knjige ne znaci da nisu ološ. I Šešelj je napisao tomove knjiga. Za mene su oni tipičan primer isfrustriranih pseudointelektualaca koje je najbolje opisao nas čuveni pravnik Slobodan Jovanović. Podrška casnom čoveku Milošu Koviću. I jos jedan dokaz da najbolje iz Srbije dolazi iz provincije. A ne Samardžić i Ljusić nekada udbaši a sada plaćenici stranih službi bezbednosti koji rade na rasturanju svoje zemlje i naroda.

      2. To što su napisali gomilu knjiga ne znači da su moralno ispravni i da profesor Ković nije u pravu.

  2. Dragi kolega Koviću,
    Neka ti unište materijalnu egzistenciju, samo nemoj da zaćutiš.

  3. Miloš Ković: ugrožavaju moju slobodu govora
    Isto Miloš Ković: gostovao kod Papića na RTS-u jednom mesečno na teme koje zna i ne zna, ima kolumnu u Politici, gostovao kod Marića jednom mesečno, oglašavao se za više portala i novina, promenio minimum dve stranke za četiri, pet godina, Boško Obradović mu objavio sve knjige, imao funkcije u političkim strankama, na čelu ko zna koliko odbora (od skoro nekog za KiM), i indirektno možemo da računamo sav njegovm kulturni i društveni kapital koji je stekao sedeći u intelektualnim krugovima sa vodećim desničarima, jer su kod nas intelektualci u velikoj većini desničari.
    Prestanite da ugrožavate Miloša Kovića.

  4. To je ljudski otpad najblaze receno.A o njihovoj strucnosti svakako ovde tesko da se moze radpravljati.Bivsi student istorije na filozofskom fakultetu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.