Kragujevac: Samohrana majka dobila otkaz u Zavodu Male pčelice

Ostavite komentar


  1. Ovoje za svaku osudu, a poslodavac treba da odgovara za ovako postupanje u vandrednoj situaciji !

  2. Pa naravno, mora da se napravi mesta za uhlebljenje SNS kadra u ova teška vremena.

    1. Ovaj dr.stanojevic se cesto provlaci kroz medije u negativnom kontekstu!ali sns je kadar pa sve je u redu!?

  3. I moja ćerka kao samohrana majka je dobila otkaz.Možemo da osuđujemo ali mnogi su za ovu i ovakvu vlast.Razumem decu nisu se ni rodili devedesetih ali nerazumem nas koji smo imali tada 30 godina i ništa nismo shvatili.

    1. Kako ne razumeš? Pa mi smo se od 90.ih pa sve do 5okt borili za to.5okt revolucija je kruna te borbe čije posledice i danas osećamo i koje su nesagledive i beskonačne. To je kapitalizam za koji smo se mi borili a imaš i sliku sa zapada i EU kolone naših radnika koji su dobili otkaz i ne maju pravo žalbe.

  4. Evo ga i ovaj… „Zašto lažete“. Niko nije dobio otkaz zbog politike koju Ja vodim. Niko. Falsifikat. Napad na namučenog predsednika koji je sebi natovario i ostale poluge vlasti na grbaču. Mukica.

    1. Nisam iznenadjena. Moja cerka je kao zaposlena u toj ustanovi, na odredjeno vreme, imala tesku povredu (posle sedam opracija ostala invalid) i nakon dva meseca dobila resenje o prestanku radnog odnosa. Svo intetesovanje ove ustanove je bilo usmereno na vracanje godisnje karte zs prevoz. Verovatno su mislili da ce nepokretna koristiti gradski prevoz, te time odstetiti ustanovu. Bruka i sramota a od ljudskosti ni lj. Obracala se svim nadleznim ustanovama pa i predsedniku Vucicu, sve uzalud.

    1. Koliko gadosti,pa koliko ljudi ne radi,nel je ziva i zdrava i neka trazi drugo posao

    2. Sta je tu smesno botino?? Seti se samo sta se radilo u vreme demokrata i kako su Tadic,Jeremic i kompanjoni marili za narod.E,pa isti taj narod ne zaboravlja

    1. Ja imam privatnu firmu“taxi prevoz“imam isto samohranu majku kojoj drzava ne da po novim pravilima da vozi i da bude prijavljena i jos dva vozaca koji sada nazalost zbog situacije sede kuci i nemaju primanja kao i ja samo mi rastu dugovi ,ali bez obzira nece biti odjavljeni,SAMO KAD PRODJE SVE VOLEO BI DA VIDIM ODGOVOR DRZAVE??da li ce moci ta zena da vozi posle svega ili guramo istu politiku i pricamo da nam je bolke a nju da jure kao najveceg kriminalca????!!!

    2. Kako na posebnoj izbornoj listi,a ne na listi Sns Aleksandar Vučic?Znaci direktor je protiv Sns,a aktivni clan Sns?

  5. Sve je moguče, ali se nadam da će naši nadležni organi sve ovo ispitati.

  6. Duboko sam uveren da će se nadležni organi pobrinuti za ovo otpuštanje, ali sada se moramo izboriti sa korona virusom.

  7. Ako su ovi navodi tačni, nadam se da će država pomoći ovoj samohranoj majci.

    1. Isti ste vi svi, blic, danas, kurir, objavljujete samo ono što vama odgovara, a pravite se da ste demokrate i tražite slobodu govora.

  8. Sramota, ovaj čovek je uspeo da ozbruka i onog ko ga je postavio samo zbog svoje opsesije da mora biti kandidat za gradonačelnika. Siguran sam da je to što se desilo i što je radnica prijavila sasvim moguće. Uzgred nije reč o Dr ( mada nije isključeno da je u mogućbosti da kupi i doktorat ) već o lekaru koje je tek prošle godine završio Master, a pre toga je kao student postavljen na mesto direktora po partijskoj liniji,

  9. Mene zanima ko je, zašto i po kom osnovu odbio nadzorni odbor u Zavodu Male pčelice i naredio da bahati ostane vršilac dužnosti direktora?
    Jadna ova žena sada kada je vraćena na posao, dušu će joj pojesti, taj čovek je za hitnu hospitalizaciju.

Ostavite komentar


Društvo

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni "Dedinje" 8

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“

Dan Garde Vojske Srbije obeležen je danas u kasarni "Dedinje", povodom 6. maja 1830. godine kada je u Požarevcu formirana prva gardijska jedinica u Srbiji.Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović rekao je na svečanosti da ta jedinca predstavlja "važan oslonac čitavog sistema odbrane, imajući u vidu veliki broj zadataka koje obavlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.