Gradska uprava u Kragujevcu iznova je, posle godinu i po dana pauze, stavila u funkciju redizajniran sajt ( investinkragujevac.com) namenjen potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima iz zemlje i sveta.

Član Gradskog veća za investicije Predrag Džajević kaže da je sajt samo inicijalna kapisla i šansa da grad predstavi svoje mogućnosti. Finansijska situacija u gradu je, prema njegovim rečima, teška, te je otuda zadatak tima zaduženog za funkcionisanje sajta i da pokuša da dovede nove investitore u Kragujevac. Pored lične karte grada, vodiča za investitore, mogućnosti i propisa, na sajtu će biti ponuđene samo lokacije sa rešenim imovinskim statusom, i koje su infrastrukturno opremljene.

– Sajt nije bio u funkciji skoro godinu i po dana zbog nedostatka novca, ali smo ipak uspeli da ga redizajniramo, jer su investicije i otvaranje novih radnih mesta trenutno prvi na listi prioriteta gradske uprave. Svesni galopirajućeg razvoja tehnologije, a u nameri da uspešno funkcionišemo u savremenim uslovima poslovanja, napravili smo moderan sajt na kojem zainteresovani investitori jednostavno i brzo mogu da dobiju sve potrebne informacije – ističe nadležni u kragujevačkoj gradskoj upravi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari