Kratki programi studija na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini 1Foto: Screenshot

Fakultet pedagoških nauka u Jagodini objavio je konkurs za upis na kratke programe studija za 100 samofinansirajućih studenata.

Konkurs je raspisan za smerove dadilja, rukovodilac tima, mentor za školsko učenje, genontološki družbenik i asistent za učenje engleskog jezika.

Nastava na kratkim programima studija odvijaće se online i trajaće tri meseca, a polaznici će dobiti sertifikate Fakulteta pedagoških nauka Univerziteta u Kragujevcu.

Programi su napravljeni za obrazovanje već zaposlenih osoba koji bi imali mogućnost da steknu zvanične sertifikate za zanimanja koja već obavljaju, a za koje nema odgovarajuće edukacije i diplome.

Nastava počinje u aprilu, a za programe mogu da se prijave kandidati sa završenom srednjom školom u trajanju od četiri godine, ali i oni sa višim i visokim obrazovanjem.

Zainteresovani kandidati svoje prijave mogu da podnesu od 20. marta do 7. aprila u Službi za studentska i nastavna pitanja na Fakultetu ili poslati online na mail [email protected].

Polaganje prijamnog ispita biće organizovano 10. aprila.

Visina školarine iznosi 45.000 dinara, a polaznici je mogu isplatiti u jednokratnom iznosu prilikom upisa ili u tri jednake mesečne rate po 15.000 dinara, počev od upisa, zaključno sa završetkom kratkog programa studija.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari