Kriminal u Srbiji prijavljuje oko 11 odsto građana

Ostavite komentar


  1. Mozda bi vise gradjana prijavljivalo svaku nepravilnu pojavu ako bi se naislo na odgovarajuce prihvatanje sa druge strane , sta reci ako odnesete telefon koji zvoni dva sata, sa skrivenog poziva, a to nije prvi put , kao dokaz necemu sto ste ranije prijavili i rekli odgovarajucoj osobi za prijave da se javi na telefon kao sluzbeno lice jer se radi o osobi koja je prethodno prijavljena istima u istoj stanici , a on kaze „sto da se ja javim „a onda traze dokaze.
    Zato prvo pisite o onima kojima se ljudi obracaju . Sigurna sam da se kod nas prijavljuju mnogo gore nekome ucinjene stvari nego u drzavama zapada jer se takve stvari kod njih brze, ozbiljnije shvataju i sigurnije resavaju pa su za njihove gradjane ostavljene prijave obicnijih stvari .
    Mozete li da zamislite ludilo sa druge strane koje zvoni dva sata sa skrivenog poziva i jos bi da zvonjenje nije prekinuo sluzbenik iz MTS a. O ostalim stvarima koje je doticna ucinila da ne pricam a sve je prijavljeno , ne, kod nas je problem sto se ne shvataju ozbiljno stvari ozbiljno bolesnih osoba a sto je najgore kriminalno nastrojenih .

  2. Prijavljujem mesecima otimanje javne povrsine svim inspekcijama na opstini, gradu i drzavi, niko ne odgovara, niko ne izlazi na teren, sta treba da radim sledece, da sam rusim i dizem u vazduh? Zemlja se ne brani parolama na mrezama, zemlja se brani uzurpiranjem javnog od strane bilo koga.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.