Krizni štab odlučio: Strancima potreban negativan PCR pri ulasku u Srbiju

Ostavite komentar


  1. E ajde sad neka neko demantuje da ovo nije dogovor Vučića i Djukanovica.Djukanovic i njegova partija nikad lošije po anketama stajala nije ali brat mafijaš Vučko je tu da mu pruži pojas za spašavanje.Sramota!!!

  2. Gde se lece bogati ljudi?!
    Ni u jednoj kovid ambulanti,laboratoriji,rtg snimanju,infektivnim… nisam video nikoga sa kravatom i stiklama!
    Da li postoje privatne kovid bolnice ili sta se vec desava?!
    Da li ce se tako i testirati samo odredjeni,da li ce se tako i vakcinisati ?!

    1. A ona osuđena mafijašica Ceca kojoj društvo u studio pravi ova „stručna“ plavuša, sigurno čeka u redu, kao i Jelena Karleuša isped Batut-a da se testiraju pre letovanja u inostranstvu…

  3. Dakle, Krizni štab je savetodavno telo, ne donosi odluke nego preporuke. Vlada Srbije donosi odluke, tako nam je bar saopštio dr Kon pre izvesnog vremena. Sad odjednom ONI ODLUČILI? Izgleda da menjaju status kako im odgovara, jer ako oni odlučuju, onda su oni i odgovorni za drugi talas, u koji smo ušli tako što su sve njihove preporuke zanemarene…

  4. Tuzno je sto na vest o deci,vrticima,skolama ima manje komentara nego dal ce biti n.godine, zimovanja itd glupih vesti.Dal da pustimo gastarbajtere da se vrate itd,razmisljamo o onima koji mogu da budu odgovorni a o maloj deci koja ne mogu nabijamo u vrtice bez maske. E Srbijo..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.