Kruševački mediji nastaviće da bojkotuju rad gradskog parlamenta i nakon jučerašnjeg sastanka sa predstavnicima lokalne skupštine. Sekretar Skupštine Grada, Goran Ćirić ponovio je na sastanku sa predstavnicima medija da ostaje na snazi odluka da novinari ne mogu da prate sednice parlamenta iz sale gde su odbornici, već iz pres sale gde im je omogućeno da gledaju prenos sednice na lokalnoj televiziji.

Kruševački mediji nastaviće da bojkotuju rad gradskog parlamenta i nakon jučerašnjeg sastanka sa predstavnicima lokalne skupštine. Sekretar Skupštine Grada, Goran Ćirić ponovio je na sastanku sa predstavnicima medija da ostaje na snazi odluka da novinari ne mogu da prate sednice parlamenta iz sale gde su odbornici, već iz pres sale gde im je omogućeno da gledaju prenos sednice na lokalnoj televiziji. Ćirić je rekao da su razlozi za takvu odluku nedostatak mesta u skupštinskoj sali, vrućina, kao i da takva praksa postoji i u drugim gradovima i opštinama.
Novinari su ponovili da u pres sali ne žele da prate prenos Regionalne televizije, već da Skupština treba da im obezbedi interni prenos, na kojem mogu da prate i reakcije odbornika u sali. Predstavnici medija su gradskim funkcionerima zamerili i to što su sastanak zakazali samo pola sata pre jučerašnje sednice Skupštine Kruševca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari