Lažna obećanja o raskidu ugovora za jelku?

Nejasno da li je ugovor za nabavku plastične jelke sa ukrasima uopšte i zaključen ili ga vlast u Beogradu "samo" krije

Ostavite komentar


  1. Pa dobro ljudi, ako je ova društvena briga došla do jelke a ne do gladnih,onda je to čista nemoć neodgovorno mislećih i žonglerskih pajaca dečijeg uma.. Nemoć dase ponudi izlazna opcija, fantomskih ljidi da nađu bolji opciju. I Danas pada u informativnu bedak.Sve je stvarno u primitivnom političkom senzacionalizamu i provincijskom baljezganju.
    Ne očekujemo ovo da objavite, ali samo jedno je bitno spavači ne spavaju baš. Bdiju oni nad sidbinom pučanstva.
    Sretan Božić verujućim, onim drugim to ne treba oni su već našli ovozamaljsko utočiste.

  2. Ljudi, to više nikoga ne zanima.Srbija je podeljena zvanično-za Vučića i protiv. Sve je obesmišljeno i nikada gore nije bilo. Ja se nisam partijski zaposlio 2009.god. DS ne mogu da smislim, a za ove komuniste na vlasti nemam adekvatan opos.A borili smo se protiv njih.

  3. Aman vise otkacite se od jelke. Nova godina je prosla, Beograd je za novogodisnju noc zaradio 5 puta vise nego sto je platio jelku!!!

  4. Dali je bilo nekog ugovora o kupovini ili je neki ugovor "ponište n", svejedno je, ali nije sve jedno odakle

    su ti novci dosli,iz kog budgeta , kako je SNS podelio Novogodišnju LOVU, bradski ili po funkcijama?

  5. Aman više, praznici su, otkačite se od jelke, Savamale, fontane, Krleta sa tvitera i 12 milijadi evra koje je sns pokrao. Kad će da krade ako neće dok je na vlasti, pa neće valjda da krade kad je u opoziciji.

  6. Normalno je da krade jer je na vlasti, pa kad dodju drugi onda ce isto.Novinari treba da pisu o novim kradjama, ovo narod vise ne interesuje jer zna da nista nikada nece da se resi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.