Ljajić za RSE: Moguće da je sporno oružje izvezeno iz Srbije u Jermeniju pre pet godina

Ostavite komentar


  1. moguce da tada Ljajic nije bio ministar?…..a, da, to nije moguce, takvog vremena nikad nije bilo

  2. a mozda nisam ja, mozda nije nase, nisam odavde, sve je po zakonu, nudim poligraf, pitajte Z. Dolovac……

  3. Iz svih dostupnih informacija, moglo bi se zaključiti da je u ovom trenutku oružani sukob na granici više odgovarao Jermeniji. Predsednik Azerbejdžana Alijev je sukob iskoristio da je oslobađa kadrova koji mu više nisu bili bezgranično privrženi – MIP, ministar kulture, … Za Srbiju navode da je „započela istragu nakon priznanja isporuka“. Mi smo zadnjih godina nudili i Azerbejdđanu da kupi nešto od našeg oružja, ali su uvek iznalazili izgovor.

  4. @baki
    druže niste baš obavešteni pa zato iznosi te neistine. srbija je i te kako izvozila u azerbejdžan i to tehnologiju za proizvodnju oružja i municiju. pitajte našu namenski industriju i dobićete pravi odgovor. azerbejdžan je bio korektan kupac i redovno je izvršavao svoje ugovor ne obaveze. ubuduće se bolje informisete pa onda dajte svoje kpmentare

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.