Majić: Pravosuđe je potupno marginalizovano, po pravdu se ide kod sultana

Ostavite komentar


  1. Po pravdu se ne ide kod stana rece covek koji obtiva I vecera sa nosiocima vlasti iz nemačke. Ja ne verujem gde ja zivim. Gospon’ sudija, u kojoj to demokratiji se jedan sudija ja no pojavljuje sa stranim vlasitma!? U kolonijalnoj.

  2. Da je sve ovako kako Majic govori, onda on verovatno ne bi bio na poziciji na kojoj je, ili je „sultan“ neko drugi, a ne onaj na koga on aludira.

  3. a gde drugde

    jer „sudije“ birane po još „brozovom ključu“ dovode u sudove takvu korumpiranu fukaru da normalnom čoveku jedino ostaje mogućnost (ako je ima= da se žali „sultanu“

    jer opšte kriminalizovanim sudovima jer nije izvršena lustracija sudova 1990 2000 2012 radi najgora moguća bagra iz Srbije

  4. Komentari više govore o stanju svesti našeg drušva i sudstva nego sam tekst, koliko je Vama dobro u Vašoj nesvesti, kada budete shatili (ILI BOLJE AKO UOPŠTR BUDETE SHVATILI) ovog čoveka šta je želeo da kaže možda bude kasno!!!

  5. Moli se g-din Rtx da, ili piše u trezvenom stanju, ili da se pozabavi pravopisom.

  6. Sudska vlast je posebna grana vlasti i nema veze sa izvršnom vlašću. Majić treba da preispita svoje izjave.

  7. Svaka cast za ovog hrabrog coveka, za ostale poslusnike i podanike u pravosudju FUJ, samo vas POSMATRAMO.

  8. Pa sudija Majiću, tako je bilo i kada su demokrate bili na vlast!!! Iz ličnog iskustva govorim, pravda je bila na mojoj strani, a sudija je rekao:“ znate, u pravu ste, ali to je političko pitanje“, samo zato što su demokrate bili na vlast u opštini S. Grad, koju sam tužilai!!!. Stranački ne pripadam nikome, zato sam i tako prošla i tvrdim da i dalje ima puno sudija iz DS!!!!!.

  9. Opoziciji ne odgovara da pravda pobedi,zato izmisljaju da pravosudje nije korektno i slusa samo predsednika Vucica.

Ostavite komentar


Društvo

Četvrti dan potrage za devojčicom iz Bora: MUP se oglasio o pretrazi tunela, podzemnih kanala i šahtova, majka ponovo u policijskoj stanici (VIDEO) 9

Četvrti dan potrage za devojčicom iz Bora: MUP se oglasio o pretrazi tunela, podzemnih kanala i šahtova, majka ponovo u policijskoj stanici (VIDEO)

Šta smo novo danas saznali?Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi, saopšteno je iz MUP-a. Majka devojčice ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gde se saslušava o okolnostima nestana ćerke, saznaje Danas. Dva specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada noćas su stigli u Banjsko polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica, a sa njima je i pas Zigi koji je učestvovao u potrazi za nestalima usled zemljotresa u Turskoj. Kako javljaju beogradski mediji, od jutros se bagerima iznosi šut iz dvorišta kuće porodice nestale Danke u Banjskom polju. U Banjsko polje sinoć, ali i danas, došao je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, kako bi obišao policajce na terenu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.